Sorteer op
artikelen per pagina
Sorteer op
artikelen per pagina

Dromenvangers

Dromenvangers zijn decoraties die een kamer helemaal kunnen opfleuren. Ze stralen warmte en gezelligheid uit. Met prachtige felle kleuren en rijke decoraties of juist zachte tinten en natuurlijke materialen. Erg leuk voor volwassenen en kinderen. Wil je er liever een laten maken met de kleuren en grootte van jou keuze? Neem dan hier contact op.


ONDERSTEUNING BIJ NACHTMERRIES
Volgens de oude indianen uit Noord-Amerika zouden dromenvangers heel goed helpen tegen nachtmerries. Slechte dromen worden gevangen in het web en verdwijnen bij daglicht, terwijl mooie dromen via het midden naar beneden glijden langs de veren naar de persoon die eronder slaapt.
Over de hele wereld zijn heel veel kinderen die beter slapen door het gebruik van dromenvangers. 


ZELF LEREN MAKEN
Natuurlijk kun je ook leren om zelf een dromenvanger te maken. Anolio verkoopt DIY pakketjes waar alle benodigde materialen in zitten voor het maken van een kleine dromenvanger. Deze kun je lekker thuis maken, met behulp van een instructiefilmpje van Anolio. Ook een leuk idee om met vriendinnen te doen, om cadeau te geven of voor een klein kinderfeestje of vrijgezellenfeest.

 

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel