Over Anolio

EVEN VOORSTELLEN....
Leuk dat je even op mijn website komt kijken. Mijn naam is Ilona Pompe en ik ben 31 jaar oud. Nadat ik in de kinderopvang en in verschillende winkels heb gewerkt, ben ik helaas moeten stoppen wegens een chronische bindweefselaandoening. Dit zorgt bijna dagelijks voor veel pijn in mijn gewrichten en banden. Ik ben daarom in 2014 begonnen als zelfstandig ondernemer, zodat ik mijn eigen werktijden kan indelen naar mijn klachtenpatroon. 

Mijn werk doe ik met veel passie en plezier. Vooral de afwisseling in creativiteit en spiritualiteit vind ik erg fijn. Ik geniet ervan om klanten, jong en oud zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Ik zie iedere klant als een uniek mens die het verdiend om passende en persoonlijke aandacht van mij te krijgen zodat je met een fijn gevoel kan terugkijken op je ervaring bij Anolio.


UITGANGSPUNTEN ANOLIO:
- Service waarbij persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie, en eerlijkheid centraal staan.
- Unieke producten en diensten met passie 
- Professionaliteit en kwalitatieve producten
- Veilig betalen met Tikkie, Ideal of afterpay via Klarna
- Snelle levering in een leuke verpakking

"Mooie herinneringen tastbaar maken is één van mijn grote passies in mijn werk"

BETEKENIS ANOLIO
Ik krijg vaak te horen: "Wat een aparte naam Anolio, wat betekend dat?" De naam is ooit bedacht door mijn mijn moeder die me uit de gekheid weleens zo noemde. Het is een combinatie van mijn voornaam, achterstevoren gedraaid met een o ervoor (O-Ilona). Toen ik mijn eigen onderneming starte wilde ik een unieke naam die niet gebonden was aan mijn producten. Zo werd het Anolio.

  

 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel