Retourneren

BEDENKTIJD/RETOUR
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@anolio.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN
a. Hygiënische producten waar de verzegeling van verbroken is
Deze producten zijn verzegeld met een ronde sticker, wanneer de verzegeling verbroken is, kunt u het product niet retourneren. Producten die hieronder vallen zijn o.a.:
- oorbellen
- bling (festival) stickers
- speenkettingen en bijtkettingen

 b. Producten die voor u op maat gemaakt worden/zijn, of producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn zoals:
- artikelen op bestelling gemaakt worden waarbij u inbreng heeft in materialen en kleuren
- gipsbuiken en lichaamsafdrukken
- gepersonaliseerde kraamcadeaus

c. Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden zoals:
- elfenkastelen en edelsteenkastelen
deze zijn te kwetsbaar om te worden verzonden.

d. Diensten voor vrijetijdsbesteding of onder bepaalde omstandigheden
Dit geldt alleen als bij het sluiten van de overeenkomst een datum of periode is afgesproken.
De voorwaarden voor afspraken staan duidelijk beschreven in de voorwaarden bij de o.a. volgende diensten.
- workshops en kinderfeestjes
- schmink en glittertattoo opdrachten
- Reiki en coaching

PRODUCT RUILEN
Wil je product ruilen? Dat kan. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@anolio.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

VERKEERD ADRES DOORGEGEVEN
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

VOORWAARDEN RETOUR-HERROEPING VAN PRODUCTEN
Het product dat retour gezonden wordt moet voldoen aan de volgende eisen:
- In originele staat, nieuw en onbeschadigd, in originele verpakking
- Een kopie van de aankoopfactuur moet bijgevoegd zijn.
- De zending moet voldoende gefrankeerd zijn.
- De zending moet goed verpakt en gefrankeerd zijn.

VERPAKKINGSVOORWAARDEN
Producten die naar Anolio worden gestuurd, dienen in goede staat bij Anolio binnen te komen. Verpak de producten zorgvuldig en het liefst in originele verpakking. U als verzender bent verantwoordelijk dat het product zonder beschadiging bij ons binnenkomt. Indien wij het product met schade ontvangen doordat deze niet goed verpakt is, zullen hier kosten voor in rekening worden gebracht.

Klanten die gebruik willen maken van de wettelijke herroeping dienen hiervoor conform wetgeving het formulier herroeping te gebruiken. Alleen volgens deze wettelijke wijze worden herroepingen geaccepteerd.

Klik hier om het formulier van herroeping en retourneren te downloaden

 

© 2014 - 2020 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel