Gipsbuik laten maken 

Laat bij Anolio een gipsbuik maken van professionele kwaliteit, zodat je een mooie tastbare herinnering hebt van je zwangerschapsbuik. Mijn werk doe ik met veel passie en plezier. Ik wil niet alleen een gipsbuik maken die helemaal bij je past, ook wil ik dat deze dag een memorabel moment voor je zal zijn. Daarom zijn familieleden, vrienden en kinderen altijd welkom om hierbij aanwezig te zijn.

WERKWIJZE 
We bespreken je wensen terwijl je in mijn portfoliomap ideeën kunt opdoen voor de gipsbuik en decoratie. Daarna neem je plaats op de hoge kruk en maak ik een gipsafdruk van je buik (en borsten) in ongeveer half uur. Vervolgens wordt deze na enkele minuten droogtijd eraf afgehaald. Na 24 uur drogen kan ik de gipsbuik gaan afwerken en decoreren. Ik blijf altijd met je in contact d.m.v. whatsapp en foto's.

TERMIJN
Hoewel jij dit zelf het beste aanvoelt, raad ik je aan een gipsbuik te laten maken tussen de 30 en 36 weken. De buik is dan op zijn mooist en de baby is vaak nog niet helemaal ingedaald. 

VOORBEREIDING
Draag als het kan oud ondergoed en een oude BH omdat gips en vaseline moeilijk uit kleding te wassen zijn. Zorg ook voor een schone set. Je mag na het gipsen gebruik maken van de douche of bij de kraan jezelf afpoetsen.

MEDISCH AANDACHTSPUNT
Hoewel het gipsen 100% veilig is voor moeder en kind, wil het een enkele keer voorkomen dat een vrouw onwel wordt tijdens het gipsen. De oorzaak hiervan is mij nog steeds onduidelijk. Mocht je tijdens het gipsen het gevoel hebben dat je niet lekker wordt, geef dit dan op tijd aan zodat ik voorzorgsmaatregelen kan treffen. Zorg dat je van te voren goed gegeten en gedronken hebt en ontspan en geniet van het gipsen.
Heb je tijdens je zwangerschap last van lichamelijke kwalen die belangrijk zijn tijdens het gipsen, geef dit dan aan!

OPHALEN
Na 3-4 weken, afhankelijk van de drukte, kun je de gipsbuik op afspraak op komen halen. Neem een zachte deken mee waar je de gipsbuik veilig in kunt vervoeren. Spechtstraat 27 4901 BJ Oosterhout (NB)

ZELF EEN GIPSBUIK MAKEN
Maak zelf gezellig met je partner of vriendin een eigen gipsbuik voor de ervaring en laat hem professioneel afwerken en decoreren bij Anolio. inclusief: duidelijke en makkelijke beschrijving, 10 rollen kwalitatief gipsverband, 4 x handschoentjes, potje vaseline

DIY pakket:  l €19,50 klik hier

OUDE OF MISLUKTE GIPSBUIK THUIS?
Laat uw zelfgemaakte gipsbuik bij ons afwerken en decoreren. Voor het verstevigen en netjes afwerken met ophangsysteem, betaal je meestal rond de €30,- excl. decoratie


VOORWAARDEN VOOR GIPSBUIKEN  

Wanneer je reserveert bij Anolio, verklaar je jezelf akkoord met deze regels.

Om eventuele misverstanden of conflicten te voorkomen, heb ik een paar duidelijke afspraken, waar we ons beide aan dienen te houden.

AFSPRAAK MAKEN
Reservering is definitief als er een aanbetaling van € 15,- is betaald binnen 7 dagen na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van het gipsen contant of vooraf via overboeking. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken of bellen naar 06-51617700.

ANNULERING
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €15,- binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald.

PRODUCTEN
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor moeder en kind. Dit gips heeft als voordelen dat het erg sterk is en snel droogt. 

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

FOTO'S
Foto's gemaakt door Anolio worden met toestemming van de klant op de website en social media geplaatst. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 dagen. Foto's die gebruikt worden voor publicatie bevatten in principe geen gezichten van de personen tenzij schriftelijk is ingestemd. Dit is i.v.m. de nieuwe privacywet.

INTERESSE
Wil je meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit  contactformulier.

 

Sorteer op
  • Gipsbuik DIY pakket
    Gipsbuik DIY pakket
    € 24,95
  • géén afbeelding beschikbaar

    1 rol gipsverband
    € 2,49
Sorteer op
© 2014 - 2020 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel