Anolio is in 2022 gestopt met gipsbuiken maken voor nieuwe klanten i.v.m. lichamelijke klachten. Oude klanten zijn nog welkom!

Gipsbuik laten maken 

Laat bij Anolio een gipsbuik maken van professionele kwaliteit, zodat je een mooie tastbare herinnering hebt van je zwangerschapsbuik. Mijn werk doe ik met veel passie en plezier. Ik wil niet alleen een gipsbuik maken die helemaal bij je past, ook hoop ik dat deze dag een memorabel moment in je leven zal zijn. Familieleden, vrienden en kinderen zijn daarom altijd welkom om hierbij aanwezig te zijn. Vergeet ook zeker geen foto's te maken als je dat zou willen.

WERKWIJZE 
We bespreken eerst je wensen terwijl je op de tablet mijn portfolio kunt bekijken voor leuke ideeën. Daarna neem je plaats op de hoge kruk en maak ik een gipsafdruk van je buik in ongeveer half uur. Vervolgens wordt deze na enkele minuten droogtijd eraf afgehaald en heeft deze 24 uur droogtijd nodig. Daarna is het tijd voor de afwerking en decoratie  van de gipsbuik. Ik houd je in het hele proces op de hoogte met foto's via whatsapp of e-mailcontact.

TERMIJN
Hoewel jij dit zelf het beste aanvoelt, raad ik je aan een gipsbuik te laten maken tussen de 30 en 35 weken. De buik is dan op zijn mooist en de baby is vaak nog niet helemaal ingedaald. 

KLEDING ADVIES

Omdat gips en vaseline moeilijk uit kleding te wassen zijn, raad ik je aan om tijdens het gipsen oud ondergoed en een oude BH te dragen (als je dit wil). Het ondergoed mag gerust wat versleten ondergoed zijn of een BH die iets te klein geworden is, maar nog net past. 

Na het gipsen, kun je gebruik maken van een warme douche of jezelf bij de kraan even afpoetsen. Neem dus ook een schone set ondergoed mee. Handdoeken mag je van hier gebruiken.

MEDISCH AANDACHTSPUNT

Anolio gebruikt enkel producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor moeder en kind. Het A-kwaliteit gips is supersterk en droogt heel snel.

Toch wil het een enkele keer voorkomen dat een zwangere vrouw onwel wordt tijdens het gipsen. De oorzaak hiervan is niet precies bekend bij medici. Mocht je tijdens het gipsen het gevoel hebben dat je niet lekker wordt, geef dit dan op tijd aan zodat ik voorzorgsmaatregelen kan nemen.

Zorg dat je van te voren goed gegeten en gedronken hebt en probeer tijdens het gipsen zo ontspannen mogelijk te ademen. Heb je tijdens je zwangerschap last van lichamelijke kwaaltjes die belangrijk zijn tijdens het gipsen, geef dit dan zeker aan!

OPHALEN
Na 2-4 weken, afhankelijk van de drukte, kun je de gipsbuik op afspraak op komen halen. Neem het liefst een zachte deken mee waar je de gipsbuik veilig in kunt vervoeren.

Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


LIEVER ZELF EEN GIPSBUIK MAKEN
Maak zelf een gipsbuik met wat hulp van een partner of vriendin. Als je wil, kun je hem bij Anolio professioneel laten afwerken met ophangsysteem,verstevigen en laten decoreren.  


GIPSBUIK DIY PAKKET l €24,95 klik hierVan scheve, naar mooie vintagelook gipsbuik
- 8 rollen A-kwaliteit gipsverband
- 1 paar handschoentjes

- een potje vaseline
- duidelijke beschrijving (made by me)

OUDE OF MISLUKTE GIPSBUIK THUIS
Laat je zelfgemaakte gipsbuik bij Anolio verstevigen, afwerken incl. ophangsysteem en decoreren. 
Hoe slap de buik ook is, Anolio kan hem altijd mooier maken dan hij was. Net als deze ------>

 


Voor de tarieven en voorwaarden klik hier

Heb je interesse om zelf professioneel gipsbuiken te leren maken, check dan deze pagina

 

 

juni 2022

Sorteer op
 • Gipsbuik DIY pakket A kwaliteit
  Gipsbuik DIY pakket A kwaliteit

  Gipsbuik DIY pakketMaak zelf je gipsbuik met kwalitatieve producten en een goede, duidelijke beschrijving.

  KWALITEITGIPS V.S. HOBBYGIPS:
  Het pakket is misschien duurder dan dat een gipsbuikpakket met hobbygips van Anolio of een…

  € 22,95
 • 1 rol gipsverband A-kwaliteit
  1 rol gipsverband A-kwaliteit

  Koop hier je losse rollen gipsverband om je gipsbuik netjes af te werken of om lekker te knutselen.
  Hoeveel rollen gips je precies nodig hebt voor jouw gipsbuik is heel persoonlijk.

  GIPSVERBAND VOOR GIPSBUIK VERSTEVIGEN
  Wil de…

  € 2,95
 • Gipsbuik DIY pakket B kwaliteit (BUDGET TIP)
  Gipsbuik DIY pakket B kwaliteit (BUDGET TIP)

  Gipsbuik DIY pakketWil je zelf een gipsbuik maken met een goede, duidelijke beschrijving? Koop dan hier je gipsverband!!

  VERSCHIL HOBBYGIPS EN A-KWALITIET GIPS?:
  De pakketten met A-kwaliteit gips zijn duurder dan een…

  € 14,95
Sorteer op
© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel