Gipsbuik laten maken 

Anolio is gestopt met gipsbuiken maken voor nieuwe klanten. Oude klanten zijn nog welkom! Heb je interesse om professioneel gipsbuiken te leren maken, check dan deze pagina

Laat bij Anolio je gipsbuik maken van professionele kwaliteit, voor een mooie tastbare herinnering van je zwangerschapsbuik. Mijn werk doe ik met veel passie en plezier. Ik wil niet alleen een gipsbuik maken die helemaal bij je past, ook hoop ik dat deze dag een memorabel moment in je leven zal zijn. Familieleden, vrienden en kinderen zijn daarom altijd welkom om mee te komen. Vergeet ook zeker geen foto's te maken.

WERKWIJZE 
We bespreken je wensen, terwijl je mijn portfolio kunt bekijken voor ideeën. Daarna neem je plaats op de hoge kruk en maak ik een gipsafdruk van je buik in ongeveer half uur. Na enkele minuten droogtijd wordt deze verwijderd en moet de afdruk 24 uur drogen. Daarna begin ik aan de afwerking en decoratie. Tijdens het hele proces houd ik je op de hoogte met foto-updates via whatsapp.

TERMIJN
Je voelt dit zelf het beste aan, maar tussen de 30 en 35 weken is de buik vaak op zijn mooist omdat de baby vaak nog niet (helemaal) is ingedaald. 

KLEDING 
Trek voor het gipsen oud ondergoed aan. Gips en vaseline zijn lastig uit kleding te wassen. Na het gipsen, kun je je lekker afdouchen of bij de kraan afpoetsen. Neem dus ook een schone set ondergoed mee. 

MEDISCH AANDACHTSPUNT
Ik gebruik enkel producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor moeder en kind. Het A-kwaliteit gips is supersterk en droogt heel snel.

Een enkele keer komt het voor dat een zwangere vrouw tijdens het gipsen dreigt flauw te vallen. De oorzaak hiervan is niet precies bekend bij medici. Mocht je tijdens het gipsen niet lekker worden, geef dit dan zeker aan zodat ik voorzorgsmaatregelen kan treffen. Zorg dat je goed gegeten en gedronken hebt en probeer tijdens het gipsen vooral te genieten en ontspannen. Heb je last van zwangerschapskwaaltjes, geef dit dan zeker aan!

OPHALEN 
Na 2-4 weken, afhankelijk van de drukte, kun je de gipsbuik na overleg ophalen. Neem een zachte deken mee waar je de gipsbuik veilig in kunt vervoeren.
Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


EIGEN GIPSBUIK MAKEN
Maak zelf een gipsbuik met wat hulp van je partner of vriendin. Als je wil, kun je hem bij Anolio professioneel laten afwerken met ophangsysteem, versteviging en laten decoreren.  

GIPSBUIK DIY PAKKET l €22,95 klik hierVan scheve, naar mooie vintagelook gipsbuik
- 8 rollen A-kwaliteit gipsverband
- 1 paar handschoentjes
- een potje vaseline
- duidelijke beschrijving (made by Anolio)

OUDE OF MISLUKTE GIPSBUIK THUIS
Laat je zelfgemaakte gipsbuik bij Anolio verstevigen, afwerken incl. ophangsysteem en decoreren. Hoe slap de buik ook is, Anolio kan hem altijd mooier maken dan hij al was. Net als deze ------>


Tarieven Gipsbuik (BTW vrij)
Onderstaande prijzen zijn basistarieven, voor de exacte prijs van je creatieve wensen kun je het beste mailen naar info@anolio.nlDraai je telefoon horizontaal voor het goed aflezen van de tabel.

          GIPSBUIK

PRIJS


MODEL
 

          Gipsbuik - A
 

€ 50,-
 
buik
 

          Gipsbuik - B

 

€ 55,-

 

buik en borsten

 

          Gipsbuik - C

 

€ 60,-

 

buik, borsten en schouder

 

          Gipsbuik - D

 

€ 70,-

 

buik, borsten, arm en hand

 

          Gipsbuik - E

 

€ 75,-

 

buik, borsten, schouder en dijbeen
 

          Gipsbuik - F
 

€ 80,-
 

buik, borsten, schouder, dijbeen, arm en hand
 

          Zijprofiel - G
 

€ 80,-
 

buik borst, schouder, dijbeen en bil
 

          Zijprofiel - H
          

€ 85,-
 

buik, borst, schouder, dijbeen, bil, arm, hand
 

          Hand gipsen

€ 25,-volwassen hand meegipsen (gipsverband)

         

        
         DECORATIE

 

PRIJSONTWERP

          Egale kleur
 

€ 50,-*
 
met één kleur verf
 

          Metallic 
 

€ 70,-* 
 
metallic lak of wax 
 

          Schildering
 

€ 85,-*
 
met een ontwerp (bijv. geboortekaartje)
 

          Vintagelook
 

€ 95,-*
 
met kantstof, evt. bloemen en kleine bling 
 

          Mozaïek
 

€ 175,-*
 
spiegel stukjes (willekeurige vorm) met één kleur mozaïek
 

          Mozaïek Luxe
 

€ 200,-*
 
creatief ontwerp met verschillende kleuren mozaïek
 
           Glitterbuik € 275,-*kantstof, verf, veel glitters en blingsteentjes in mooi ontwerp


* In de prijs zijn inbegrepen: egaliseren, ophangsysteem, versteviging, naam en linten (als je de gipsbuik door Anolio hebt laten maken). Anders komt er € 35,- bij voor bovengenoemde opties.

REISKOSTEN
€ 0,35 per km retour vanaf Oosterhout (NB) evt. parkeerkosten komen erbij.


Belangrijke Voorwaarden
Zodra je een reservering maakt bij Anolio, ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden en de Algemene Voorwaarden.

RESERVEREN EN BETALEN
Reservering is definitief als er een aanbetaling van €25,- binnen 5 dagen na aanvraag is betaald. Als je niet op tijd betaalt, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant, of via Tikkie. Afspraak maken kan via het contactformulier of door te mailen naar info@anolio.nl

ANNULEREN
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €25,- binnen 5 werkdagen terug op de rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt er €25,- in rekening gebracht.

PRODUCTEN OPHALEN
Wanneer de producten na zo'n 2-4 weken klaar zijn heb je een termijn van maximaal 6 maanden voor het ophalen van je betaalde product(en). Als deze tijd verstreken is en de producten niet zijn opgehaald, zal ik helaas overgaan tot vernietiging of verkoop. Maar, wees gerust, ik houd je regelmatig op de hoogte via whatsapp of mail. 

FOTO'S
Foto's gemaakt door Anolio worden met toestemming van de klant op de website en social media geplaatst. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 dagen. Foto's die gebruikt worden voor publicatie bevatten geen gezichten. Op alle foto's van Anolio zitten auteursrechten.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.Mei 2023

 

Sorteer op
 • Gipsbuik DIY pakket A kwaliteit
  Gipsbuik DIY pakket A kwaliteit

  Gipsbuik DIY pakketMaak zelf je gipsbuik met kwalitatieve producten en een goede, duidelijke beschrijving.

  KWALITEITGIPS V.S. HOBBYGIPS:
  Het pakket is misschien duurder dan dat een gipsbuikpakket met hobbygips van Anolio of een…

  € 22,95
 • 1 rol gipsverband A-kwaliteit
  1 rol gipsverband A-kwaliteit

  Koop hier je losse rollen gipsverband om je gipsbuik netjes af te werken of om lekker te knutselen.
  Hoeveel rollen gips je precies nodig hebt voor jouw gipsbuik is heel persoonlijk.

  GIPSVERBAND VOOR GIPSBUIK VERSTEVIGEN
  Wil de…

  € 2,95
 • Gipsbuik DIY pakket B kwaliteit (BUDGET TIP)
  Gipsbuik DIY pakket B kwaliteit (BUDGET TIP)

  Gipsbuik DIY pakketWil je zelf een gipsbuik maken met een goede, duidelijke beschrijving? Koop dan hier je gipsverband!!

  VERSCHIL HOBBYGIPS EN A-KWALITIET GIPS?:
  De pakketten met A-kwaliteit gips zijn duurder dan een…

  € 14,95
Sorteer op
© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel