Handenbeeld 3D

Wat mijn werk zo mooi maakt, is dat ik herinneringen tastbaar mag maken. Handen zorgen vaak voor memorabele momenten in ons leven. Je kunt je vast herinneren dat er als kind een liefdevolle hand over je bol wreef als je verdrietig was. Of hand in hand lopen samen met je geliefde. Ook kennen we allemaal het ringenmoment tijdens trouwen. En niet te vergeten een zacht kinderhandje die je vastpakt. Een handenbeeld laten maken is daarom erg mooi moment om deze herinneringen tastbaar te maken om ze later te kunnen koesteren. Een mooie persoonlijke belevenis met een prachtig blijvend resultaat.  

DIERBAAR VERLIES
Er zijn in het leven soms lastige situaties waarbij je bijvoorbeeld een dierbare of lichaamsdeel dreigt te verliezen, misschien heb je dan behoefte aan een tastbare herinnering. Ik wil je graag helpen, waar mogelijk, om je wensen tot uiting te laten komen. Je mag me daarom altijd bellen bij spoedopdrachten op 06-51617700 (ik kan helaas niet garanderen dat ik kan, maar ik doe mijn best)


VOORBEREIDING  
Een afspraak duurt ongeveer een uur en kan zowel bij Anolio, op locatie of bij je thuis. Doe voor deze afspraak niet je beste kleding aan, het reproductiemateriaal is moeilijk uit kleding te wassen. 

WERKWIJZE
We beginnen met het maken van de mal door de hand(en) in een bak met speciaal reproductiemateriaal te doen. De droogtijd is ongeveer 3-5 minuten. Deze mal zorgt voor een gedetailleerde kopie van de hand(en), waarbij ieder rimpeltje en lijntje zichtbaar is. Hierna giet ik gips in de mal om zo een beeld van te vervaardigen. De droogtijd hiervan is ongeveer 30 minuten. 

PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor kinderen.

NABEWERKING
Zodra het gips goed uitgehard is zal ik het beeld voorzichtig nabewerken. Er bestaat een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeld te zien zijn, die niet op de eigen handen thuis horen. Anolio doet haar uiterste best alle oneffenheden te verwijderen, maar ja... het blijft ten slotte handwerk ;) 

DECORATIE EN OPTIES
De beelden worden gratis afgewerkt met verf en-of wax naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Beelden worden gemaakt van porseleingips en zijn enkel geschikt voor binnen in huis. 
Ook is het mogelijk om de beelden te laten plaatsen op een onderplaat van gips of een boomschijf. 

OPHALEN
Anolio maakt gebruik van Whatsapp en stuurt foto's om je van iedere stap op de hoogte houden. Na ongeveer 3-4 weken zal het kunstwerk af zijn en kun je het op afspraak ophalen. 

Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


PRIJSINDICATIE (vanaf 1 juli 2021)
Onderstaande prijzen zijn basistarieven incl. BTW, voor de exacte prijs en extra creatieve wensen kun je vrijblijvend contact opnemen met Anolio.

HANDAFDRUKKEN (incl 1 kleur verf of wax)
€50,-*  baby van 0 tot 2 jaar Handje of voetje
€60,-*  kind van 2 tot 5 jaar 
€70,-*  kind van 5 tot 10 jaar               
€80,-*  kind van 10 tot 15 jaar 
€90,-*  volwassenen vanaf 16+            

* bij 2 perrsonen of meer 10% korting

DECORATIE OPTIES - ondergrond voor beelden
€15,-  boomschijf - beeld 1 of 2 handen 
€25,-  boomschijf - beeld 3 of 4 handen 

€15,-  gipsen ronde plaat - beeld 1 of 2 handen
€25,-  gipsen ronde plaat - beeld 3 of 4 handen
€45,-  glazen stolp met onderplaat (vanaf prijs)

REISKOSTEN
€0,35 per km retour vanaf Oosterhout (NB) evt. parkeerkosten komen erbij.


Door te reserveren bij Anolio, ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden en de Algemene Voorwaarden.

RESERVEREN EN BETALEN
Reservering is definitief als er een aanbetaling van €25,- is betaald binnen een week na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant of vooraf via overboeking. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken of mailen naar info@anolio.nl.

ANNULEREN
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €25,- binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

FOTO'S
Foto's gemaakt door Anolio worden met toestemming van de klant op de website en social media geplaatst. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 dagen. Foto's die gebruikt worden voor publicatie bevatten in principe geen gezichten van de personen tenzij schriftelijk is ingestemd.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

INTERESSE
Wil je meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van het contactformulier.

 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel