Handenbeeld 3D 

"Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat ik herinneringen tastbaar mag maken."

Handen zorgen vaak voor memorabele momenten in ons leven. Herinner je, dat je als kind een liefdevolle aai over je bol kreeg. Of hand in hand lopen samen met je geliefde. Ook kennen we allemaal het ringenmoment tijdens trouwen. Of de hand van een geliefde vasthouden, die op weg is naar zijn of haar laatste reis. Een handenbeeld laten maken is daarom een niet zomaar een kunstwerk, maar tevens ook een tastbare herinnering, die je later zeker zal koesteren. Een mooie intieme belevenis met een prachtig blijvend resultaat.  

DIERBAAR VERLIES
Er zijn in het leven soms lastige situaties waarbij je bijvoorbeeld een dierbare of lichaamsdeel dreigt te verliezen. Misschien heb je dan meer dan ooit behoefte aan een tastbare herinnering. 

Ik wil je graag helpen, indien mogelijk, om je wensen tot uiting te laten komen. Je mag me daarom altijd bellen voor spoedopdrachten op 06-51617700 


VOORBEREIDING  
Een afspraak duurt ongeveer een uur en kan zowel bij Anolio, op locatie of bij je thuis. Doe voor deze afspraak oude kleding aan. Het reproductiemateriaal is moeilijk uit kleding te wassen. 

WERKWIJZE
We beginnen met het maken van de mal door de hand(en) in een bak met speciaal reproductiemateriaal te doen. De droogtijd is ongeveer 3-5 minuten. Deze mal zorgt voor een gedetailleerde kopie van de hand(en), waarbij ieder rimpeltje en lijntje zichtbaar is. Hierna giet ik gips in de mal om er zo een beeld van te vervaardigen. De droogtijd hiervan is ongeveer 30 minuten. 

PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn.

NABEWERKING
Zodra het gips goed uitgehard is, zal ik het beeld voorzichtig nabewerken. Er bestaat een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeld te zien zijn, die niet op de eigen handen thuis horen. Anolio doet haar uiterste best alle oneffenheden te verwijderen, maar het blijft wel handwerk.

DECORATIE EN OPTIES
De beelden worden gratis afgewerkt met verf en-of wax naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Beelden worden gemaakt van porseleingips en zijn enkel geschikt voor binnenshuis. 
Ook is het mogelijk om de beelden te laten plaatsen op een onderplaat van gips of een boomschijf. 

OPHALEN
Anolio maakt gebruik van Whatsapp en stuurt foto's om je van iedere stap op de hoogte houden. Na ongeveer 3-4 weken zal het kunstwerk af zijn en kun je het op afspraak ophalen. 

Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


Tarieven en voorwaarden klik hier
juni 2022

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel