Handenbeeld 3D

Wat ik zo mooi vind aan mijn werk is dat ik herinneringen tastbaar mag maken. Handen laten vaak hun markeringen achter in ons leven. Zoals een hand over je bol van opa. Een kneepje in de wang van oma. Samen met je geliefde hand in hand lopen. Of de kleine handjes strelen van je kindje.
Een handenbeeld laten maken is daarom erg intiem en persoonlijk. Een belevenis op zich met een prachtig blijvend resultaat.  

TIP: Leuk om cadeau te geven bij een huwelijk, jubileum of voor vader/Moederdag. 

SPECIALE WENSEN
Er zijn in het leven soms lastige situaties waarbij je bijvoorbeeld een dierbare dreigt te verliezen, misschien heb je dan behoefte aan een tastbare herinnering van deze persoon. Ik wil je graag helpen, waar mogelijk, om je wensen tot uiting te laten komen.


VOORBEREIDING EN WERKWIJZE 
Ik raad je aan oude kleding aan te trekken omdat het materiaal wat gebruikt wordt moeilijk uit kleding te wassen is. 

Wanneer je een afspraak maakt kan dit  het liefst bij Anolio of locatie (bij je thuis). De afspraak zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. We maken eerst een soort mal van de hand(en) door deze in speciaal reproductie materiaal te hangen. De droogtijd hiervoor is ongeveer 5 minuten. Deze mal zorgt voor een gedetailleerde kopie van uw hand(en), waarbij ieder rimpeltje en lijntje zichtbaar is.

NABEWERKEN EN DECORATIE

Nadat de mal is gemaakt, gips ik hem af en wordt het beeld voorzichtig nabewerkt. Helaas bestaat er een kans dat er kleine oneffenheden in het beeld blijven zitten die niet op de eigen handen te zien zijn. Het blijft ten slotte handwerk ;)

De beeldjes worden gratis afgewerkt met verf of wax in een kleur naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Je kunt nu ook nog kiezen of je het beeld wilt laten plaatsen op een gipsen onderplaat, houten schijf of onder een glazen stolp. Andere creatieve ideeën zijn ook altijd welkom.

OPHALEN
Na ongeveer 2-4 weken kun je op afspraak het beeld op komen halen bij Anolio. 
Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


Prijzen

HAND-AFDRUKKEN (incl. kleur naar keuze)
Baby 0 tot 2 jaar | €30,- * (hand of voetje)
Kind 2 tot 5 jaar | €40,- *
Kind 5 tot 10 jaar | €50,- *               
Kind 10 tot 15 jaar l €60,- * 
Volwassenen 16+ | €70,- *             

* v.a. 2 beelden 10% korting, 
* v.a. 3 of meer beelden 15% korting                                                        

EXTRA OPTIES 
Houten boomschijf
Beeld 1 of 2 handen | €5,-
Beeld 3 of meer handen | €10,-
Gipsen onderplaat 
Beeld 1 of 2 handen | €5,-
Beeld 3 of meer handen | €10,-
Stolp met onderplaat

Beeld 1 of 2 handen | €25,-
Beeld 3 of 4 handen | €35,-

REISKOSTEN
De reiskosten zijn € 0,30 per km retour vanaf Oosterhout (NB). evt. parkeerkosten komen erbij. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW VOORWAARDEN BIJ GIPSAFDRUK 3D
Om eventuele misverstanden te voorkomen, heb ik een paar duidelijke afspraken, waar we ons aan houden. Dit geeft mij en de klant duidelijkheid zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Wanneer je reserveert bij Anolio, verklaar je jezelf akkoord met deze regels.

RESERVEREN 
Reservering is definitief als er een aanbetaling van €15,- is betaald binnen een week na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant of via Tikkie of overboeking. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken of mailen naar info@anolio.nl.

ANNULERING
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €15,- binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald.

PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.


FOTO'S
Foto's die gemaakt zijn door Anolio, die op de website en social media worden geplaatst, worden altijd met schriftelijke toestemming verkregen. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, of ben je van gedachte veranderd, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 werkdagen.

 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel