Handenbeeld 3D 

"Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat ik herinneringen tastbaar mag maken."

Handen zorgen voor memorabele momenten in ons leven. Herinner je je, dat je als kind een liefdevolle aai over je bol kreeg, of hand in hand loopt met je geliefde. Of wat denk je van het ringmoment waarbij men eeuwig trouw belooft aan elkaar. Allemaal momenten die je zou willen vastleggen voor later. Daarom is een 3D handenbeeld een prachtig en uniek kunstwerk om te hebben.

DIERBAAR VERLIES
Helaas hebben we ook allemaal wel eens de hand van een geliefde vastgehouden, die op weg is naar zijn of haar laatste reis. Dan is een handenbeeld niet alleen een kunstwerk, maar een tastbare herinnering om later te kunnen koesteren. Een mooie intieme belevenis met een prachtig blijvend eindresultaat.  

Mocht je een dierbare of bijvoorbeeld een lichaamsdeel dreigen te verliezen, dan wil ik je graag helpen om je wensen zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. Je mag me altijd bellen bij (spoed)opdrachten op 06-51617700.


VOORBEREIDING  
Een afspraak duurt ongeveer een uur. Trek uit voorzorg oude kleding aan tijdens de afspraak, het gebruikte materiaal is moeilijk uit kleding te wassen. 

WERKWIJZE
We beginnen met het maken van de mal door de hand(en) in een bak met reproductiegel te doen. De droogtijd is ongeveer 3-5 minuten. Deze mal zorgt voor een gedetailleerde kopie van de hand(en), waarbij ieder rimpeltje en lijntje zichtbaar wordt. Hierna giet ik gips in de mal om er zo een beeld van te maken. De droogtijd hiervan is 30 minuten. Ik gebruik uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn.

NABEWERKING EN DECORATIE
De beelden worden afgegoten in porseleingips, wat enkel geschikt is voor binnenshuis. Zodra dit uitgehard is, begin ik met de nabewerking met verf of wax in bijvoorbeeld: brons, goud of zilver. Ook kun je de beeldjes in een fotoframe laten verwerken of bijvoorbeeld op een houten boomschijfje.

Er bestaat altijd een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeldje te zien blijven. Ik ben erg goed in mijn vak, maar het is en blijft wel handwerk. 

OPHALEN
Via Whatsapp stuur ik regelmatig foto-updates zodat je op de hoogte blijft van het proces.
Na ongeveer 2-4 weken als het beeld klaar is, kun je het op afspraak komen ophalen. 

Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)
06-51617700

 


Tarieven gipsafdruk handen (BTW vrij)
Onderstaande prijzen zijn basistarieven, voor de exacte prijs van je creatieve wensen kun je het beste mailen naar info@anolio.nlDraai je telefoon horizontaal voor het goed aflezen van de tabel.
 

         GIPSAFDRUKKEN 
          (incl. verf of wax) 

 

 LEEFTIJD

 

PRIJS
*v.a. 2 afdrukken 10% korting
 

          Handje of voetje

 

baby tot 2 jaar 

 

€ 50,-*

 

          Handje of voetje

 

kind 2 tot 5 jaar 

 

€ 60,-*

 

          Hand

 

kind 5 tot 10 jaar

 

€ 70,-*

 

          Hand

 

kind 10 tot 15 jaar

 

€ 80,-*

 

          Hand

 

volwassenen vanaf 16+

 

€ 90,-*

 

          DECORATIE OPTIES
          
(0 TOT 2 JAAR)

  

       
          Boomschijf  ± 20 cm

 

          Gipsplaat ± 20 cm
 


baby tot 2 jaar
 

baby tot 2 jaar
 


€ 10,- p/s
 

€ 10,- p/s
 

          Acryl stolp + onderplaat 
 
baby tot 1 jaar
 

€ 15,- p/s
 

          Glasstolp + boomschijf
 
baby tot 2 jaar
 
v.a. € 25,-
 
          Spaarpot 19x14x8 cmbaby tot 2 jaar

€ 35,-

    
           3D lijst 25x25 cm 
           (incl. ontwerp)
baby tot 1 jaar€ 50,-
     
           Fotolijst 3 of 5 kaders
           (op glas gelijmd )

 
 baby tot 1 jaar
 
€ 35,-
 

         
          DECORATIE OPTIES 

          (KIDS / VOLWASSENEN)

  

         
          Boomschijf 
± 30 cm

          Gipsplaat ± 30 cm
 


bij 1 of 2 gipsafdrukken

bij 1 of 2 gipsafdrukken

 


€ 15,-

€ 15,-

 

          Boomschijf ± 40 cm

          Gipsplaat ± 40 cm

 
bij 3 of 4 gipsafdrukken

bij 3 of 4 gipsafdrukken

 

€ 25,-

€ 25,-

 

          Glasstolp + boomschijfbij 1 of 2 gipsafdrukken

v.a. € 45,- 


REISKOSTEN
€ 0,35 per km retour vanaf Oosterhout (NB) evt. parkeerkosten komen erbij.


Belangrijke Voorwaarden
Zodra je een reservering maakt bij Anolio, ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden en de Algemene Voorwaarden.

RESERVEREN EN BETALEN
Reservering is definitief als er een aanbetaling van €25,- binnen 5 dagen na aanvraag is betaald. Als je niet op tijd betaalt, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant, of via Tikkie. Afspraak maken kan via het contactformulier of door te mailen naar info@anolio.nl

ANNULEREN
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €25,- binnen 5 werkdagen terug op de rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt er €25,- in rekening gebracht.

PRODUCTEN OPHALEN
Wanneer de producten na zo'n 2-4 weken klaar zijn heb je een termijn van maximaal 6 maanden voor het ophalen van je betaalde product(en). Als deze tijd verstreken is en de producten niet zijn opgehaald, zal ik helaas overgaan tot vernietiging of verkoop. Maar, wees gerust, ik houd je regelmatig op de hoogte via whatsapp of mail. 

FOTO'S
Foto's gemaakt door Anolio worden met toestemming van de klant op de website en social media geplaatst. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 dagen. Foto's die gebruikt worden voor publicatie bevatten geen gezichten. Op alle foto's van Anolio zitten auteursrecht.


AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

 

Mei 2023

 

 

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel