Handenbeeld 3D

Het mooie aan dit werk is, dat ik herinneringen tastbaar mag maken. Zoals: de aai over je bol of een troostende of helpende hand. Of wat denk je van de hand van je geliefde, die je trouw beloofde.
Al deze handen laten hun markeringen achter in je leven. Een handenbeeld laten maken is intiem en persoonlijk. Een belevenis op zich met een prachtig blijvend resultaat.  

TIP: Leuk om cadeau te geven bij een huwelijk, jubileum of voor vader/Moederdag. Ook leuk als familie/vriendendag activiteit.

SPECIALE WENSEN
Er zijn in het leven soms lastige situaties waarbij je bijvoorbeeld een dierbare dreigt te verliezen, misschien heb je dan behoefte aan een tastbare herinnering van deze persoon. Ik wil dan graag helpen om je wensen tot uiting te laten komen.

VOORBEREIDING EN WERKWIJZE 
Ik raad je aan oude kleding aan te trekken omdat het materiaal wat gebruikt wordt, erg moeilijk uit kleding te wassen is. Zorg ook eventueel voor een schone set kleding.

Wanneer je een afspraak maakt kan dit bij Anolio, op locatie of bij jullie thuis. De afspraak zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. We maken eerst een soort mal van de hand(en) door deze in speciaal reproductie materiaal te hangen. De droogtijd hiervoor is ongeveer 5 minuten. Deze mal zorgt voor een gedetailleerde kopie van uw hand(en), waarbij ieder rimpeltje en lijntje zichtbaar is.

Nadat de mal van de hand(en) is gemaakt, zal ik wanneer het gips goed droog is, het beeld voorzichtig nabewerken. Helaas bestaat er een kans dat er kleine oneffenheden in het beeld blijven zitten die niet op de eigen handen te zien zijn. Het blijft ten slotte handwerk ;)

Na ongeveer 3 - 4 weken kun je op afspraak het product op komen halen bij Anolio. 
Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


DECORATIE
De beeldjes worden gratis afgewerkt met verf of wax in 1 kleur naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Beeldjes worden gemaakt van porseleingips en zijn enkel geschikt voor binnen in huis.

PRIJSLIJST klik hier


VOORWAARDEN VOOR BODYCASTING
Om eventuele misverstanden te voorkomen, heb ik een paar duidelijke afspraken, waar we ons aan houden. Dit geeft mij en de klant duidelijkheid zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Wanneer je reserveert bij Anolio, verklaar je jezelf akkoord met deze regels.

RESERVEREN 
Reservering is definitief als er een aanbetaling van € 15,- is betaald binnen een week  na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant of vooraf via overboeking. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken of bellen naar 06-51617700.

ANNULERING
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €15,- binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald.

PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.


FOTO'S
Foto's die gemaakt zijn door Anolio, die op de website en social media worden geplaatst, worden altijd met schriftelijke toestemming verkregen. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, of ben je van gedachte veranderd, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 werkdagen.

INTERESSE
Wil je meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit  contactformulier.

 

© 2014 - 2020 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel