Baby hand en voetafdrukjes

Wie geniet er nu niet van baby's met hun kleine vingertjes en teentjes? Jammer genoeg is het genieten maar van korte duur aangezien baby's snel groeien. Hoe leuk is het dan, dat Anolio deze kleine lichaamsdelen kan vereeuwigen in gipsen beeldjes.


VOORBEREIDING
Voor kleine kinderen kan het soms best een beetje spannend zijn. Ik doe mijn uiterste om met zorgzaamheid en liefde, een zo snel mogelijk resultaat te leveren. Helaas vinden niet alle kindjes het even leuk om met een handje of voetje in de glibberige gelei te gaan.

KLEDING
Geef je kindje geen nieuwe kleding aan en neem eventueel extra verschoning mee. De producten waarmee ik werk zijn erg moeilijk uit kleding te wassen. 

AFLEIDING
Als je kindje nog erg klein is, is het verstandig om een afspraak te maken recht na het voeden, vaak is je kindje dan het meest rustig. Wil je je kindje graag voeden en of verschonen bij Anolio, dat is geen enkel probleem. Er is altijd wel een ruimte beschikbaar waar je even rustig kunt gaan zitten.

Is je kindje een paar maanden of ouder, kijk dan of je voor wat afleiding kan zorgen d.m.v. speelgoed of een filmpje op je telefoon. Maar het belangrijkste is, dat je zelf als ouder de rust bewaard. 

WERKWIJZE
Wanneer we beginnen gaat het handje of voetje in een bak reproductiemateriaal. Dit is een vloeibare gelei die langzaam opdroogt tot een flexibele mal. Het kindje kan zachtjes bewegen. Na ongeveer 3 minuten mag het handje of voetje er al weer uit. Daarna giet ik het gips in de mal en na een half uur hebben we een beeldje. 
De hele afspraak neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Helaas wil het weleens voorkomen dat een afdrukje mislukt tijdens de afspraak. Anolio heeft altijd genoeg extra materiaal bij voor één extra afdrukje, deze hoeft dan ook niet betaald te worden.

PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor kinderen.

NABEWERKING
Zodra het gips goed uitgehard is zal ik het beeldje voorzichtig nabewerken. Er bestaat een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeldje te zien zijn, die niet op de eigen handjes of voetjes van je kleintje thuis horen. Anolio doet haar uiterste best alle oneffenheden te verwijderen, maar ja... het blijft ten slotte handwerk ;) 

DECORATIE EN OPTIES
De beeldjes worden gratis afgewerkt met verf en of wax naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Beeldjes worden gemaakt van porseleingips en zijn enkel geschikt voor binnen in huis.

Ook is het mogelijk om de beeldjes in een fotoframe te laten verwerken of bijvoorbeeld op een gipsen plaatje of onder een stolpje.

OPHALEN
Anolio maakt gebruik van Whatsapp en stuurt foto's om je van iedere stap op de hoogte houden. Na ongeveer 3 - 4 weken zal het kunstwerk af zijn en kun je het op afspraak ophalen. 

Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


PRIJSINDICATIE( vanaf 1 juli 2021)
Onderstaande prijzen zijn basistarieven incl. BTW, voor de exacte prijs en extra creatieve wensen kun je vrijblijvend contact opnemen met Anolio.

HAND OF VOETAFDRUKJE (incl 1 kleur verf of wax)
€50,-*  baby van 0 tot 2 jaar Handje of voetje
€60,-*  kind van 2 tot 5 jaar 
€70,-*  kind van 5 tot 10 jaar               
€80,-*  kind van 10 tot 15 jaar 
€90,-*  volwassenen vanaf 16+            

* bij 2 afdrukken of meer 10% korting
      
DECORATIE OPTIES - ondergrond voor beelden
€10,-  boomschijf -
1 of 2 x handje of voetje  
€10,-  gipsen ronde plaat - 
1 of 2 x handje of voetje 
€30,-  glazen stolp met onderplaat 1 of 2 x handje of voetje 

DECORATIE OPTIES BABY'S 0-3 MAANDEN (incl. kleur achtergrond)
€25,-*  fotolijst met 3 kaders - licht hout kleur 
€30,-*  fotolijst met 5 kaders - licht hout kleur

€35,-*  Collagelijst klein 19x14x8 cm - lichtroze, lichtblauw of grijs (ontwerp naar keuze)
€45,-*  collagelijst 25x25 cmwit of zwart (ontwerp naar keuze)

REISKOSTEN
€0,35 per km retour vanaf Oosterhout (NB) evt. parkeerkosten komen erbij.


Door te reserveren bij Anolio, ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden en de Algemene Voorwaarden.

RESERVEREN EN BETALEN
Reservering is definitief als er een aanbetaling van €25,- is betaald binnen een week na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant of vooraf via overboeking. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken of mailen naar info@anolio.nl.

ANNULEREN
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €25,- binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

FOTO'S
Foto's gemaakt door Anolio worden met toestemming van de klant op de website en social media geplaatst. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 dagen. Foto's die gebruikt worden voor publicatie bevatten in principe geen gezichten van de personen tenzij schriftelijk is ingestemd.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

INTERESSE
Wil je meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van het contactformulier.


 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel