Baby hand en voetafdrukjes

Wie geniet er nu niet van baby's met hun kleine vingertjes en teentjes? Vaak kun je er slechts kort van genieten, aangezien baby's snel groeien. Daarom is het laten maken van gipsafdrukjes van handjes en voetjes een waardevol geschenk. Ook zeker een aanrader voor Moederdag, opa en oma of verjaardagscadeau.


VOORBEREIDING
Voor kinderen kan het best spannend zijn om met een handje of voetje in de glibberige gel te gaan. Je helpt je kind het meest door zelf te ontspannen. Een speelgoedje of filmpje kan hierbij helpen voor afleiding te zorgen. Ook kan een speentje of favoriete knuffel een veilig gevoel bieden. Ik doe mijn uiterste best om de afspraak zo fijn mogelijk te laten verlopen, met een prachtig eindresultaat.

Als je kindje nog erg klein is, kan het fijn zijn om voorafgaand aan de afspraak je kindje te voeden. Vaak zijn dan daarna rustig en ontspannen. Maar jij als ouder voelt dit natuurlijk het beste aan.
Wil je je kindje graag voeden en of verschonen bij Anolio, dat is geen enkel probleem. Er is altijd wel een ruimte beschikbaar waar je even rustig kunt gaan zitten in privacy.


WERKWIJZE
Wanneer we beginnen, gaat het handje of voetje in een bak reproductiemateriaal. Dit is een vloeibare gel die langzaam opdroogt tot een flexibele mal. Het kindje kan zachtjes bewegen. Na ongeveer 3 minuten mag het handje of voetje er al weer uit. Daarna giet ik het gips in de mal en na een half uur hebben we een beeldje. 
De hele afspraak neemt ongeveer 1 uur in beslag.

KLEDING
Geef je kindje oude kleding aan en neem extra verschoning mee. De producten waarmee ik zijn 100% veilig voor kinderen, alleen wel moeilijk uit kleding te wassen.


NABEWERKING EN DECORATIE
De beeldjes worden afgegoten in porseleingips, wat enkel geschikt is voor binnenshuis. Zodra dit uitgehard is, begin ik met de nabewerking met verf of wax in bijvoorbeeld: brons, goud of zilver. Ook kun je de beeldjes in een fotoframe laten verwerken of bijvoorbeeld op een houten boomschijfje.

Er bestaat altijd een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeldje te zien blijven. Ik ben erg goed in mijn vak, maar het is en blijft wel handwerk. 

OPHALEN
Via Whatsapp stuur ik regelmatig foto-updates zodat je op de hoogte blijft van het proces.

Na ongeveer 2-4 weken als je kunstwerk klaar is, kun je het op afspraak komen ophalen. 
Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)
06-51617700


Tarieven gipsafdruk handen (BTW vrij)
Onderstaande prijzen zijn basistarieven, voor de exacte prijs van je creatieve wensen kun je het beste mailen naar info@anolio.nlDraai je telefoon horizontaal voor het goed aflezen van de tabel.
 

         GIPSAFDRUKKEN 
          (incl. verf of wax) 

 

 LEEFTIJD

 

PRIJS
*v.a. 2 afdrukken 10% korting
 

          Handje of voetje

 

baby tot 2 jaar 

 

€ 50,-*

 

          Handje of voetje

 

kind 2 tot 5 jaar 

 

€ 60,-*

 

          Hand

 

kind 5 tot 10 jaar

 

€ 70,-*

 

          Hand

 

kind 10 tot 15 jaar

 

€ 80,-*

 

          Hand

 

volwassenen vanaf 16+

 

€ 90,-*

 

          DECORATIE OPTIES
          
(0 TOT 2 JAAR)

  

       
          Boomschijf  ± 20 cm

 

          Gipsplaat ± 20 cm
 


baby tot 2 jaar
 

baby tot 2 jaar
 


€ 10,- p/s
 

€ 10,- p/s
 

          Acryl stolp + onderplaat 
 
baby tot 1 jaar
 

€ 15,- p/s
 

          Glasstolp + boomschijf
 
baby tot 2 jaar
 
v.a. € 25,-
 
          Spaarpot 19x14x8 cmbaby tot 2 jaar

€ 35,-

    
           3D lijst 25x25 cm 
           (incl. ontwerp)
baby tot 1 jaar€ 50,-
     
           Fotolijst 3 of 5 kaders
           (op glas gelijmd )

 
 baby tot 1 jaar
 
€ 35,-
 

         
          DECORATIE OPTIES 

          (KIDS / VOLWASSENEN)

  

         
          Boomschijf 
± 30 cm

          Gipsplaat ± 30 cm
 


bij 1 of 2 gipsafdrukken

bij 1 of 2 gipsafdrukken

 


€ 15,-

€ 15,-

 

          Boomschijf ± 40 cm

          Gipsplaat ± 40 cm

 
bij 3 of 4 gipsafdrukken

bij 3 of 4 gipsafdrukken

 

€ 25,-

€ 25,-

 

          Glasstolp + boomschijfbij 1 of 2 gipsafdrukken

v.a. € 45,- 


REISKOSTEN
€ 0,35 per km retour vanaf Oosterhout (NB) evt. parkeerkosten komen erbij.


Belangrijke Voorwaarden
Zodra je een reservering maakt bij Anolio, ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden en de Algemene Voorwaarden.

RESERVEREN EN BETALEN
Reservering is definitief als er een aanbetaling van €25,- binnen 5 dagen na aanvraag is betaald. Als je niet op tijd betaalt, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant, of via Tikkie. Afspraak maken kan via het contactformulier of door te mailen naar info@anolio.nl

ANNULEREN
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €25,- binnen 5 werkdagen terug op de rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt er €25,- in rekening gebracht.

PRODUCTEN OPHALEN
Wanneer de producten na zo'n 2-4 weken klaar zijn heb je een termijn van maximaal 6 maanden voor het ophalen van je betaalde product(en). Als deze tijd verstreken is en de producten niet zijn opgehaald, zal ik helaas overgaan tot vernietiging of verkoop. Maar, wees gerust, ik houd je regelmatig op de hoogte via whatsapp of mail. 

FOTO'S
Foto's gemaakt door Anolio worden met toestemming van de klant op de website en social media geplaatst. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 dagen. Foto's die gebruikt worden voor publicatie bevatten geen gezichten. Op alle foto's van Anolio zitten auteursrechten.


AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

 

Mei 2023

 

 

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel