Baby hand en voetafdrukjes

Wie geniet er nu niet van baby's met hun kleine vingertjes en teentjes? Jammer genoeg is het genieten maar van korte duur aangezien baby's snel groeien. Hoe leuk is het dan, dat Anolio deze kleine lichaamsdelen kan vereeuwigen in gipsen beeldjes.

VOORBEREIDING EN WERKWIJZE
Geef je kindje oude kleding aan en neem voldoende verschoning mee. Dit omdat de producten erg moeilijk uit kleding te wassen zijn. Verwijderen van de huid gaat heel makkelijk met een nat washandje.

Voor kinderen kan het best een beetje spannend zijn. Ik doe altijd mijn uiterste om met liefde, een zo snel mogelijk resultaat te leveren. Als je wil kun je zelf voor wat afleiding zorgen d.m.v. speelgoed, of een filmpje op je telefoon.

Wanneer we beginnen gaat het handje of voetje in een bak reproductie materiaal. Dit is een vloeibare gelei die langzaam opdroogt tot een flexibele mal. Het kindje kan zachtjes bewegen. Na ongeveer 5 minuten is het hard genoeg en kunnen we ontmallen. Daarna giet ik het gips in de mal en na een half uur ontmallen we het beeldje. De hele afspraak neemt ongeveer 1 uur in beslag.


Nadat de mal van de hand(en) is gemaakt, zal ik wanneer het gips goed droog is, het beeldje voorzichtig nabewerken. Helaas bestaat er een kans dat er kleine oneffenheden in het beeldje blijven zitten die niet op de eigen handjes te zien zijn. Het blijft ten slotte handwerk ;)

Na ongeveer 3 - 4 weken kun je op afspraak het product op komen halen bij Anolio. 
Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


DECORATIE
De beeldjes worden gratis afgewerkt met verf of wax in 1 kleur naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Beeldjes worden gemaakt van porselein-gips en zijn enkel geschikt voor binnen in huis.


VOORWAARDEN BIJ GIPSAFDRUKKEN
Om eventuele misverstanden te voorkomen, heb ik een paar duidelijke afspraken, waar we ons aan houden. Dit geeft mij en de klant duidelijkheid zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Wanneer je reserveert bij Anolio, verklaar je jezelf akkoord met deze regels.

RESERVEREN 
Reservering is definitief als er een aanbetaling van € 15,- is betaald binnen een week  na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant of vooraf via overboeking. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken of bellen naar 06-51617700.

ANNULERING
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €15,- binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald.

PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

FOTO'S
Foto's die gemaakt zijn door Anolio, die op de website en social media worden geplaatst, worden altijd met schriftelijke toestemming verkregen. Mochten er toch problemen zijn met de publicatie van de foto's, of ben je van gedachte veranderd, mail dan naar info@anolio.nl en ik verwijder de foto's binnen 2 werkdagen.

INTERESSE
Wil je meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit  contactformulier.

 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel