Baby hand en voetafdrukjes

Wie geniet er nu niet van baby's met hun kleine vingertjes en teentjes? Jammer genoeg is het genieten maar van korte duur aangezien baby's snel groeien. Hoe leuk is het dan, dat Anolio deze kleine lichaamsdelen kan vereeuwigen in gipsen beeldjes.


VOORBEREIDING
Voor kleine kinderen kan het soms best een beetje spannend zijn. Ik doe mijn uiterste om met zorgzaamheid en liefde, een zo snel mogelijk resultaat te leveren. Helaas vinden niet alle kindjes het even leuk om met een handje of voetje in de glibberige gelei te gaan.

KLEDING
Geef je kindje geen nieuwe kleding aan en neem eventueel extra verschoning mee. De producten waarmee ik werk zijn erg moeilijk uit kleding te wassen. 

AFLEIDING
Als je kindje nog erg klein is is het verstandig om een afspraak te maken recht na het voeden, vaak is je kindje dan het meest rustig. Wil je je kindje graag voeden en of verschonen bij Anolio, dat is geen probleem. Er is altijd wel een ruimte beschikbaar waar je even rustig kunt zitten.

Is je kindje een paar maanden of ouder, kijk dan of je voor wat afleiding kan zorgen d.m.v. speelgoed of een filmpje op je telefoon. Maar het belangrijkste is, dat jij als ouder de rust bewaard. 

WERKWIJZE
Wanneer we beginnen gaat het handje of voetje in een bak reproductie materiaal. Dit is een vloeibare gelei die langzaam opdroogt tot een flexibele mal. Het kindje kan zachtjes bewegen. Na ongeveer 5 minuten is het hard genoeg en kunnen we ontmallen. Daarna giet ik het gips in de mal en na een half uur hebben we een beeldje. 
De hele afspraak neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Helaas wil het weleens voorkomen dat een afdrukje mislukt tijdens de afspraak. Anolio heeft altijd genoeg extra materiaal bij voor één extra afdrukje, deze hoeft dan ook niet betaald te worden.

PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor kinderen.

NABEWERKING
Zodra het gips goed uitgehard is zal ik het beeldje voorzichtig nabewerken. Er bestaat een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeldje te zien zijn, die niet op de eigen handjes of voetjes van je kleintje thuis horen. Het blijft ten slotte handwerk ;) 

DECORATIE EN OPTIES
De beeldjes worden gratis afgewerkt met verf en of wax naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Beeldjes worden gemaakt van porseleingips en zijn enkel geschikt voor binnen in huis.

Ook is het mogelijk om de beeldjes in een fotoframe te laten verwerken of bijvoorbeeld op een gipsen plaatje of onder een sokkeltje, prijzen en info lees je hieronder bij prijslijst.

OPHALEN
Anolio houd altijd nauw contact via Whatsapp d.m.v. foto's, zodat je betrokken wordt bij iedere stap. Na ongeveer 3 - 4 weken zal het kunstwerk af zijn en kun je het op afspraak ophalen. 

Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


PRIJZEN

HANDAFDRUK/VOETAFDRUK (incl. kleur naar keuze)

Baby 0 tot 2 jaar | €30,- * (hand of voetje)
Kind 2 tot 5 jaar | €40,- *
Kind 5 tot 10 jaar | €50,- *               
Kind 10 tot 15 jaar l €60,- * 
Volwassenen 16+ | €70,- *             

* v.a. 2 beelden 10% korting, 
* v.a. 3 of meer beelden 15% korting                                                        

DECORATIE OPTIES 
Boomschijf onderplaat
Beeld 1 of 2 handen | €5,-
Beeld 3 of meer handen | €10,-


Gipsen onderplaat 
Beeld 1 of 2 handen | €5,-
Beeld 3 of meer handen | €10,-

Stolp met onderplaat

Beeld 1 of 2 handen | €25,-
Beeld 3 of 4 handen | €35,-

DECORATIE OPTIES BABY'S 0-6 MAANDEN
Collagelijst 25 x 25 cm
in wit, zwart of licht hout  l €25,-
(met foto, afbeelding op geverfd €5,- extra)

Babyspaarpot
 19 x 14 x 8 cm
in lichtroze, lichtblauw of grijs €25,-
(met foto, afbeelding op geverfd €5,- extra)

Fotolijst met 3 of 5 kaders
licht hout kleur €15

(met foto, afbeelding op geverfd €10,- extra)

REISKOSTEN
Reiskosten zijn €0,30 per km retour vanaf Oosterhout (NB). evt. parkeerkosten komen erbij. 


Wanneer je reserveert bij Anolio, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

RESERVEREN EN BETALEN
Reservering is definitief als er een aanbetaling van € 15,- is betaald binnen een week  na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft, kan de optie vervallen. Het resterende bedrag betaal je de dag van de afspraak contant of vooraf via overboeking. Om een afspraak te maken kun je het contactformulier gebruiken of bellen naar 06-51617700.

ANNULEREN
Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt dan de aanbetaling van €15,- binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald
. Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt de gereserveerde tijd van de afspraak in rekening gebracht.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

INTERESSE
Wil je meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit contactformulier.

 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel