Baby hand en voetafdrukjes

Wie geniet er nu niet van baby's met hun kleine vingertjes en teentjes? Vaak kun je er slechts kort van genieten, aangezien baby's zo snel groeien. Daarom is het laten maken van gipsafdrukjes van handjes en voetjes een waardevol geschenk. 


VOORBEREIDING
Voor kleine kinderen kan het soms best spannend zijn. Met een handje of voetje in de glibberige gel vinden ze niet altijd even leuk. Je helpt je kindje het meest door zelf zo ontspannen mogelijk te blijven. Eventueel kun je voor wat afleiding zorgen met speelgoed of een filmpje op je telefoon. Ik zal mijn uiterste best doen om met zachtheid en liefde de afspraak zo fijn mogelijk te laten verlopen, met hopelijk een mooi eindresultaat. 

Als je kindje nog erg klein is, kan het fijn zijn om je kindje voorafgaand aan de afspraak nog even te voeden. Vaak is je kindje dan het meest rustig, maar jij als ouder voelt dit het beste aan.
Ook kan een speentje of favoriete knuffel een veilig gevoel bieden. Wil je je kindje graag voeden en of verschonen bij Anolio, dat is geen enkel probleem. Er is altijd wel een ruimte beschikbaar waar je even rustig kunt gaan zitten in privacy.


WERKWIJZE
Wanneer we beginnen, gaat het handje of voetje in een bak reproductiemateriaal. Dit is een vloeibare gelei die langzaam opdroogt tot een flexibele mal. Het kindje kan zachtjes bewegen. Na ongeveer 3 minuten mag het handje of voetje er al weer uit. Daarna giet ik het gips in de mal en na een half uur hebben we een beeldje. 
De hele afspraak neemt ongeveer 1 uur in beslag.

KLEDING
Geef je kindje oude kleding aan en neem eventueel extra verschoning mee. De producten waarmee ik werk zijn erg moeilijk uit kleding te wassen.


PRODUCTEN 
Anolio gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor kinderen.

NABEWERKING
Zodra het gips goed uitgehard is zal ik het beeldje voorzichtig nabewerken. Er bestaat een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeldje te zien zijn, die niet op de eigen handjes of voetjes van je kleintje thuis horen. Anolio doet haar uiterste best alle oneffenheden te verwijderen, maar het is en blijft wel handwerk. 

DECORATIE EN OPTIES
De beeldjes worden gratis afgewerkt met verf en of wax naar keuze. Mogelijke kleuren zijn bijvoorbeeld: brons, goud, zilver of koper. Beeldjes worden gemaakt van porseleingips en zijn enkel geschikt voor binnenshuis.

Ook is het mogelijk om de beeldjes in een fotoframe te laten verwerken of bijvoorbeeld op een gipsen plaatje.

OPHALEN
Anolio maakt gebruik van Whatsapp en stuurt foto's om je van iedere stap op de hoogte houden. Na ongeveer 2 - 4 weken zal het kunstwerk af zijn en kun je het op afspraak op komen halen. 

Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout (NB)


Tarieven en voorwaarden klik hier

 

juni 2022

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel