Spirit of Art - creatieve meditatiegroep

Er is in deze tijd een enorme behoefte aan een stukje innerlijke groei en contact met gelijkgestemden. We zijn toe aan rust en opladen omdat het dagelijks leven veel van ons vraagt. Werk, kinderen, sporten gaan altijd voor, terwijl onze mentale gezondheid zeker zo belangrijk is. Zeker als je ook nog eens hooggevoelig bent. Toch lukt het ons vaak niet om zo'n momentje van zelfzorg regelmatig in te plannen. Daarom wil ik graag een groep starten waarbij ruimte is voor creativiteit, spiritualiteit, ontspanning en vooral genieten. 


INHOUD AVOND
Elke meditatieavond is er nieuw thema met de energie van volle of nieuwe maan. Creatieve opdrachten worden afgewisseld met o.a: geleide meditaties, muziek, etherische oliën, edelstenen en orakelkaarten.

Je hoeft niet creatief of spiritueel te zijn om je bij deze groep aan te sluiten. Enige affiniteit is voldoende. Creativiteit wordt hier ingezet als een middel voor groei. Verwacht dus geen cursus in creatieve vaardigheden of iets moois te leren maken. Daarvoor geef ik andere leuke workshops.

DATUM EN TIJD
Hieronder vind je een kalender met de datums. De hoop is om uiteindelijk met een vaste groep op een vast terugkerend tijdstip te mediteren. De tijd zal van 19.30 tot 21.00 uur. LOCATIE
Anolio 
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout.

KOSTEN
Een losse sessie is €6,50. Een klantenkaart voor 10 sessies is €55,-. Materiaalkosten en thee met iets lekkers zijn inbegrepen.  

INSCHRIJVEN
Heb ik je interesse gewekt, vraag dan snel een inschrijfformulier aan! Wil je meer informatie maak dan gebruik van dit contactformulier of mail naar info@anolio.nl


Op alle behandelingen, consulten en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

 

sep 2022

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel