Spirit of Art - creatieve meditatiegroep

Er is in deze tijd een enorme behoefte aan een stukje innerlijke groei en contact met gelijkgestemden. We zijn toe aan rust en opladen omdat het dagelijks leven veel van ons vraagt. Werk, kinderen, sporten gaan altijd voor, terwijl onze mentale gezondheid zeker zo belangrijk is. Zeker als je ook nog eens hooggevoelig bent. Toch lukt het ons vaak zelf niet om zo'n momentje van zelfzorg regelmatig in te plannen. Daarom wil ik graag een veilige groep starten waarbij ruimte is voor creativiteit, spiritualiteit, ontspanning en vooral genieten. 


INHOUD AVOND:
Elke week is er een nieuw onderwerp waarmee we aan de slag gaan. Creatieve opdrachten worden afgewisseld met geleide meditaties, muziek het gebruik van etherische oliën en edelstenen om de avond en het thema helemaal compleet te maken. 

Voor stilte meditaties moet je dus niet bij Anolio zijn. We werken aan een vorm van ontspanning in mindfullness op een manier zoals ik dit als prettig ervaar en hopelijk jij ook. Het is ook goed om te weten dat je niet creatief hoeft te zijn om je bij deze groep aan te sluiten. Enige affiniteit is voldoende. Tenslotte werken we vanuit het hart en niet omdat iets (mooi) moet zijn.

DATUM EN TIJD:
Hopelijk kunnen we vanaf midden januari 2022 starten met een wekelijks kleinschalig groepje van max. 6 personen van 19.30 tot 21.00 uur. Waarschijnlijk zal het op een dinsdag, woensdag of donderdagavond zijn.

LOCATIE:
Anolio 
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout.

KOSTEN:
Per keer betaal je los €12,50 of koop een klantenkaart voor 10 lessen dat is slechts €110,-. Materiaalkosten en thee met iets lekkers zijn inbegrepen. Natuurlijk ben je welkom om eenmalig een gratis proefles te komen volgen. Wil je graag iemand meenemen, hartstikke leuk! Neem dan wel even vooraf contact met mij op.

INSCHRIJVEN:
Heb ik je interesse gewekt, schrijf je dan snel in! Meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit contactformulier en het inschrijfformulier.


Op alle behandelingen, consulten en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel