Creatieve meditatiegroep 
Groep voor persoonlijke en spirituele groei d.m.v. meditatie en creativiteit

Ik merk in mijn omgeving dat er veel vrouwen (waaronder ikzelf) behoefte hebben aan een mentaal oplaadmoment voor zichzelf. Helaas schiet dit stukje zelfzorg er vaak bij in. Ook willen we vaak werken aan innerlijk groei en spiritualiteit om onszelf staande te houden in deze maatschappij.

HERKEN JE DIT?
- je wilt graag dingen bereiken, maar raakt steeds in een negatieve spiraal.
- je hebt moeite om emoties van anderen buiten jezelf te houden.
- je voelt je anders dan sommige anderen en daardoor niet begrepen.
- je bent soms overprikkeld door alles wat er om je heen gebeurt.
- je hebt emoties soms moeilijk in de hand

Als je één of meerdere van deze stellingen herkent, zou het kunnen zijn dat je net als mij en vele anderen hoogsensitief bent. Hoewel dit soms voelt als een enorme beproeving, heeft het ook mooie kanten, als het maar in balans is. In de "Spirit of Art" groep gaan we op zoek naar deze balans.


ONTSTAAN
Na 2 jaar opleiding voor Kunstzinnig Dynamisch Coach en verschillende cursussen op het gebied van spiritualiteit, heb ik besloten om mijn kennis en ervaringen met anderen te delen. Mijn intentie is om je te ondersteunen bij persoonlijke en spirituele ontwikkeling en hierdoor zelf ook te mogen groeien. 


WAT HOUDT HET PRECIES IN?
Elke periode bestaat uit 10 thema-avonden met elke periode een hoofdthema.
Er worden creatieve opdrachten afgewisseld met mooie meditaties, muziek en gebruik van etherische oliën. Het is goed om te weten dat je niet creatief of spiritueel hoeft te zijn om je bij deze groep te voegen. Enige affiniteit is voldoende.


DE GROEP
Ik werk met kleine groepjes dames van 3 tot max. 6 personen. Mijn streven is om een veilige groep te creëren, waarbij iedereen zichzelf mag zijn, met respect voor de ander. Je bent vanaf 16 jaar welkom in de groep. Let op! Deze avonden worden op zolder met vlizotrap gegeven. Houd hier rekening mee. Hopelijk biedt de toekomst een plek die toegankelijker is voor iedereen.

TIJDEN:
In 2021 start ik met 2 verschillende groepen. Waarschijnlijk zullen ze op de dinsdag en donderdagavond plaatsvinden van 19.30 tot 21.30 uur. Als je een les mist kun je een les op de andere dag inalen als je wilt. 

PRIJZEN:
Het is aan te raden om gebruik te maken van Anolio's klantenkaart. Voor 10 lessen betaal je dan slechts €120,-. Wil je liever losse lessen, dan betaal je €13,50 per avond. Natuurlijk ben je welkom om eerst een gratis proefles te komen volgen. Wil je graag iemand meenemen, overleg dit dan van te voren even.


LOCATIE:
Anolio 
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout.

INSCHRIJVEN:
Heb ik je interesse gewekt? Kom dan eenmalig een proefles volgen bij Anolio en neem gezellig iemand mee. Vraag naar een inschrijfformulier door te mailen naar info@anolio.nl .
Heb je eerst nog vragen, neem dan eerst contact op via deze link.

 

 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel