Creatieve meditatiegroep 
Groep voor persoonlijke en spirituele groei d.m.v. meditatie en creativiteit

Ik merk in mijn omgeving dat er veel vrouwen behoefte hebben aan een mentaal oplaadmoment voor zichzelf. Helaas schiet dit stukje zelfzorg er vaak bij in. Werk, kinderen, sporten gaan altijd voor, terwijl onze mentale gezondheid zeker zo belangrijk is om alles draaiende te kunnen houden. Daarom wil ik je graag ondersteuning bieden bij innerlijke groei en spiritualiteit om jezelf staande te houden in deze drukke maatschappij.

HERKEN JE DIT?
- je bent snel overprikkeld
- ben je gevoelig voor sfeer en-of emoties van anderen
- je voelt je niet altijd begrepen door mensen in je omgeving
- je wordt opgeslokt door de tijd en mist soms tijd voor jezelf
- je staat voor iedereen klaar, maar ben je er ook voor jezelf 
- je hebt last van angsten of worsteld met controle loslaten
- je slaapt slecht 
- bent moe van al het moeten

ZOU JE LIEVER DIT GRAAG WILLEN:
meer rust in je leven
- lief zijn 
voor jezelf 
ontdekken waar je blij van wordt
- creatief bezig zijn
- je grenzen kunnen bewaken
- in je kracht kunnen staan
- ont-moeten
- ont-prikkelen


MIJN DOEL
Misschien ben je net als mij ook hoogsensitief en worstel je welleens met een balans te vinden tussen wat je gevoel en wat je hoofd wil. In de "Spirit of Art" groep gaan we met gelijkgestemden op zoek naar wat je echt gelukkig maakt en wat je daar voor nodig hebt om dit te kunnen bereiken.

Na 2 jaar opleiding voor Kunstzinnig Dynamisch Coach en verschillende cursussen op het gebied van spiritualiteit, heb ik besloten om mijn kennis en ervaringen met anderen te delen. Mijn intentie is om je te ondersteunen bij persoonlijke en spirituele groei en hierdoor zelf ook te mogen groeien. 


INHOUD
Elke periode bestaat uit 10 thema-avonden met elke periode een hoofdthema.
Er worden creatieve opdrachten afgewisseld met mooie meditaties, muziek en ik maak daaarnaast gebruik van etherische oliën en edelstenen. Het is goed om te weten dat je niet creatief of spiritueel hoeft te zijn om je bij deze groep te voegen. Enige affiniteit is voldoende.


DE GROEP
De groepen zullen bestaan uit max. 4 dames + ik zelf. Mijn streven is om een veilige groep te creëren, waarbij iedereen zichzelf kan zijn, met respect voor de ander. Let op! Deze avonden worden op zolder gegeven, houd er rekening mee dat je twee trappen op moet waarvan één vlizotrap. Hopelijk biedt de toekomst een plek voor meer mensen, die toegankelijker is voor iedereen. Ben je niet zo op je gemak in een groep dan kun je natuurlijk ook 1 op 1 sessies volgen.

TIJDEN:
In 2021 start ik met 2 verschillende groepen. Een op dinsdagavond en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Als je een avond mist kun je deze de andere dag inalen als je wilt. 

PRIJZEN:
Het is aan te raden om gebruik te maken van Anolio's klantenkaart. Voor 10 lessen betaal je dan slechts €125,-. Wil je liever losse lessen, dan betaal je €13,50 per avond. Natuurlijk ben je welkom om eerst een gratis proefles te komen volgen. Wil je graag iemand meenemen, overleg dit dan van te voren even.

LOCATIE:
Anolio 
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout.

INSCHRIJVEN:
Heb ik je interesse gewekt, schrijf je dan snel in voor deze groep! Meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit contactformulier en het inschrijfformulier.


Op alle behandelingen, consulten en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

DISCLAIMER
Ik: Ilona van Anolio ben niet medisch onderlegd. Ik stel geen diagnoses en zaken die mogelijk op een advies lijken, mogen door jou of anderen nooit zo worden geïnterpreteerd. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, emotionele schade of schade voortvloeiend uit beslissingen die je in overleg met Anolio hebt genomen. Je bent zelf verantwoordelijk voor bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt.

Ondanks mijn grote zorg en aandacht voor de site, is het mogelijk dat de vermelde informatie, producten of diensten niet volledig up to date zijn, onvolledig c.q. onjuist zijn. Alle aansprakelijkheid voor schade, directe of indirecte, die het gevolg is van het gebruik van informatie op deze website is verkregen, geheel uitgesloten. 

 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel