Spirit of Art - creatieve groep voor innerlijke groei

In mijn omgeving merk ik dat er veel behoefte is aan innerlijke groei en contact met gelijkgestemden. Ook hoor ik dat mensen zichzelf willen ontprikkelen en opladen omdat hun dagelijks leven veel van hen vraagt. Werk, kinderen, sporten gaan altijd voor, terwijl onze mentale gezondheid zeker zo belangrijk is. Zeker als je ook nog eens hooggevoelig bent. Toch lukt het ons vaak niet om zo'n momentje van zelfzorg regelmatig in te plannen. 

Daarom wil ik graag een groepje met gelijkgestemden bij elkaar brengen in een fijne, veilige groep. Er is ruimte voor creatief bezig zijn vanuit het hart, spiritualiteit, ontspanning en vooral genieten.


INHOUD AVOND:
Elke week is er een nieuw onderwerp waarmee we aan de slag gaan. Creatieve opdrachten worden afgewisseld met mooie meditaties, muziek en ik maak daarnaast gebruik van etherische oliën en edelstenen om de avond en het thema helemaal compleet te maken.

Het is goed om te weten dat je niet creatief hoeft te zijn om je bij deze groep aan te sluiten. Enige affiniteit is voldoende. Tenslotte werken we vanuit het hart en niet omdat iets (mooi) moet zijn.

DATUM EN TIJD:
In januari 2022 start Anolio met een kleinschalig groepje van max. 5 personen. 

Elke dinsdagavond of donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur 

Ben je niet zo op je gemak in een groep dan kun je natuurlijk ook 1 op 1 coaching aanvragen.

LOCATIE:

Anolio 
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout.

Let op!
Deze avond wordt op zolder gegeven, houd er rekening mee dat je twee trappen op moet waarvan één vlizotrap. 
Hopelijk kan ik in de toekomst een plek bieden, die toegankelijk is voor iedereen.

KOSTEN:
Per keer betaal je € 13,50 of koop een klantenkaart voor 10 lessen. Materiaalkosten zijn inbegrepen. Een klantenkaart is 3 maanden geldig en heeft als voordeel dat je 5% korting krijgt bij Anolio en op de website gedurende de geldigheid van je kaart. Ook krijg je bij elke volle kaart een leuk presentje.

Natuurlijk ben je welkom om eenmalig ee gratis proefles te komen volgen, meld je hiervoor altijd aan. Wil je graag iemand meenemen, hartstikke leuk! Neem dan wel even vooraf contact met mij op.

INSCHRIJVEN:
Heb ik je interesse gewekt, schrijf je dan snel in! Meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit contactformulier en het inschrijfformulier.

 


Op alle behandelingen, consulten en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel