Aromatherapie met etherische oliën

Wie mij goed kent, zou nooit hebben gedacht dat ik iets met etherishe oliën zou gaan doen. 
Ik ben hoogsensitief en hierdoor heel gevoelig voor geuren. Echter ben ik via via in aanraking gekomen met de mooie oliën van Young Living. Ik was in het begin echt geen fan van al deze intense geuren en ook sceptisch over de werking. Maar nadat ik de grote schat aan mogelijkheden heb ondekt kan ik inmiddels niet meer zonder. De oliën vullen mijn dagelijks leven, coachsessies en meditaties perfect aan.

OLIËN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK
Wat ik zo mooi vind aan deze etherische oliën, is dat je er zo oneindig veel mogelijkheden zijn. 
Ik maak o.a. mijn eigen roller flesjes om te helpen bij: goede weerstand, lekkerder slapen of voor betere aarding. Ook maak ik sprays voor: hooggevoeligheid, luchtverfrissen en schoonmaken. Verder vind ik het heerlijk om de oliën te laten verdampen in de diffusser bij stress of juist voor focus. Ook voor een boost van zelfvertrouwen, bij verdriet of angst pak ik mijn oliën er gelijk bij. 

(LET op! niet elk merk etherische oliën is geschikt voor therapeutisch gebruik. Helaas bevatten veel olie-merken chemicaliën of zijn een sterk verdund met amandelolie)

Heb je interesse om net als mij zelf rollers en sprays te maken met de oliën van Young Living dan kun je bij mij flesjes oliën en toebehoren bestellen. Vertel me wat je graag zou willen en ik stel een DIY pakket en een plan voor je samen. Ik heb veel kennis en informatie waarmee ik je graag een stapje verder help.


100% PUUR
Waarom ik koos voor Young Living is omdat ze 100% pure etherische olien gebruiken, zonder verdunning of chemicaliën. Zij hanteren het Seed to Seal principe, dit wil zeggen dat ze het hele proces, van het gereed maken van de grond (geen pesticiden), het zaadje, de groei en bloeitijd, het oogsten, de manier en tijd van het destilleren, het testen van kwaliteit (onafhankelijk getest) tot in het flesje zelf in de hand hebben. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit, wat ik wel jammer vind is dat de oliën erg prijzig zijn. Dit komt onder andere door de grote hoeveelheden grondstoffen die gewonne worden per flesje olie. 


Mijn top 3 favoriete oliën
1. Christmas Spirit--> Heerlijke geur waar ik helemaal happy van wordt.
2. Peace & Calming--> deze olie ondersteunt mij om prikkels beter te verwerken als HSPer.
3. Valor--> geeft me een duwtje zelfvertrouwen als ik het nodig heb en ruikt heerlijk zoet.

Mijn top 3 recepten
1. Auraspray--> deze heerlijke geur helpt mij bij mediteren, emoties filteren en bij mezelf te blijven.
2. Weerstand roller--> een echte oppepper voor mijn immuunsysteem vooral in de wintermaanden.
3. Nageloie--> helpt mijn nagels te verstevigen zodat ze mooi en sterk kunnen groeien.


ETHERISCHE OLIËN AANVULLING OP BEHANDELING
Anolio gebruikt bij coachsessies, reiki, meditatiegroepen en massages ook regelmatig de kracht van de etherische oliën. Het bied een prachtige aanvulling om op diepere lagen te werken bij mensen.
Ook kun je een oliemix laten samenstellen die je ondersteuning kan bieden. 

WORKSHOP ETHERISCHE OLIËN
Tijdens een etherische olie workshop kun je zelf producten testen, ruiken en alle mogelijkheden met etherische oliën ontdekken. Ik geef uitleg over het gebruik van de oliën, waarvoor ze dienen en hoe je ze kunt gebruiken. Ook laat ik zien hoe je zelf makkelijk verzorgings- en schoonmaakproducten kunt maken die veilig zijn voor mens en dier. En natuurlijk ontvang je gratis samples. Mocht je belangsteling hebben dan kun je je inschrijven met een groepje van minimaal 4 personen. De workshop is €25,- p.p en je bent niet verplicht om iets te kopen. Voor vragen of om je aan te melden kun je mailen naar info@anolio.nl.

OLIËN UITPROBEREN
Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden naar de oliën van Young Living en zou je graag de oliën van de premium starterskit willen uitproberen. Je kunt bij Anolio een week een diffusser huren met daarbij samples van de 12 daarbij behorende oliën, inclusief boekje met alle mogelijkheden voor slechts €25,- + €25,- borg. 

INTERESSE
Ben je nieuwsgierig geworden naar de oneindige mogelijkheden met deze oliën, neem dan snel contact op via het contactformulier. Je kunt bij mij ook terecht voor losse flesjes oliën, rollers of sprayflesjes of of producten van Young Living op pre-order. 


Op alle behandelingen, consulten en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

DISCLAIMER
Ik: Ilona van Anolio ben niet medisch onderlegd. Ik stel geen diagnoses en zaken die mogelijk op een advies lijken, mogen door jou of anderen nooit zo worden geïnterpreteerd. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, emotionele schade of schade voortvloeiend uit beslissingen die je in overleg met Anolio hebt genomen. Je bent zelf verantwoordelijk voor bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt.

Hoewel de producten van Young Living veilig te gebruiken zijn, raad ik je aan bij medische of psychische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een erkende arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken. Ondanks mijn grote zorg en aandacht voor de site, is het mogelijk dat de vermelde informatie, producten of diensten niet volledig up to date zijn, onvolledig c.q. onjuist zijn. Alle aansprakelijkheid voor schade, directe of indirecte, die het gevolg is van het gebruik van informatie op deze website is verkregen, geheel uitgesloten. 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel