Aromatherapie met etherische oliën

Wie mij goed kent, zou nooit hebben gedacht dat ik iets met etherishe oliën zou gaan doen.
Ik ben hoogsensitief en erg gevoelig voor geuren. Echter ben ik via een cursus manifesteren in aanraking gekomen met deze mooie oliën van Young Living. Ik was in het begin echt geen fan van al deze intense geuren en ook sceptisch over de werking. Maar nadat ik de grote schat aan mogelijkheden heb ondekt kan ik inmiddels niet meer zonder. De oliën vullen mijn dagelijks leven, coachsessies en meditaties perfect aan.

GEBRUIK VAN DE OLIËN
Wat ik zo mooi vind aan deze etherische oliën, is dat je er zo oneindig veel mogelijkheden mee zijn. 
Ik maak o.a. mijn eigen roller flesjes om te helpen bij: goede weerstand, lekkerder slapen of voor betere aarding. Ook maak ik sprays voor: hooggevoeligheid, luchtverfrissen en schoonmaken. Verder vind ik het heerlijk om de oliën te laten verdampen in de diffusser bij stress of juist voor focus. Ook voor een boost van zelfvertrouwen, bij verdriet of angst pak ik mijn oliën er gelijk bij. 

(LET op! niet elk merk etherische oliën is geschikt voor therapeutisch gebruik. Helaas bevatten veel olie-merken chemicaliën of zijn een sterk verdund met water)

OLIËN VOOR ELKE KWAAL
Voor bijna elke situatie of ongemak is er wel een olie of combinatie die bij kan dragen aan een stukje verllichting. Zo maak ik zelf ook rollers en sprays voor veel voorkomende klachten bij mezelf. Heb je interesse om net als mij zelf rollers en sprays te maken met de oliën van Young Living dan kun je bij mij flesjes oliën en toebehoren bestellen. Vertel me wat je graag zou willen en ik stel een DIY pakketje en een plan voor je samen. Ik heb veel kennis en informatie waarmee ik je graag een stapje verder wil helpen.


100% PUUR
Waarom ik koos voor Young Living is omdat ze 100% pure etherische olien gebruiken, zonder verdunning of chemicaliën. Zij hanteren het Seed to Seal principe. Dit wil zeggen dat ze het hele proces, van het gereed maken van de grond (geen pesticiden), het zaadje, de groei en bloeitijd, het oogsten, de manier en tijd van het destilleren, het testen van kwaliteit (ook onafhankelijk getest) tot in het flesje. Alles hebben ze in eigen hand. Zodat ik zeker weet dat de olie 100% puur is.
Het jammere is dan wel dat de prijzen erg hoog zijn. Maar dit heeft te maken met de pure en hoeveelheid ingrediënten die gewonnen moet worden voor 1 flesje olie. 

Mijn top 3 favoriete oliën
1. Christmas Spirit--> Heerlijke geur waar ik helemaal happy van wordt.
2. Peace & Calming--> deze olie helpt mij om prikkels beter te verwerken als HSPer.
3. Valor--> geeft me een duwtje zelfvertrouwen als ik het nodig heb en zit in mijn eigengemaakte pijnzalf voor mijn gewrichts/zenuwpijnen.

Mijn top 3 recepten
1. Auraspray--> deze heerlijke geur helpt mij bij mediteren, emoties filteren en bij mezelf te blijven.
2. Weerstand roller--> een echte oppepper voor mijn immuunsysteem vooral in de wintermaanden.
3. Nageloie--> helpt mijn nagels te verstevigen zodat ze mooi en sterk kunnen groeien.


WORKSHOP ETHERISCHE OLIËN
Regelmatig geef ik een etherische olie workshop waarbij je zelf producten kunt testen, ruiken en alle mogelijkheden met etherische oliën kunt ervaren. Ik geef uitleg over het gebruik van de oliën, waarvoor ze dienen en hoe je ze kunt gebruiken. Ook laat ik zien hoe je zelf heel makkelijk verzorgings en schoonmaakproducten kunt maken die veilig zijn voor mens en dier. En natuurlijk ontvang je gratis samples. Mocht je belangsteling hebben dan kun je je inschrijven met een groepje van minimaal 5 personen. De workshop is € 25,- p.p en je bent niet verplicht om iets te kopen. Je kunt je vragen stelllen of opgeven door te mailen naar info@anolio.nl.

OLIËN UITPROBEREN
Wil je graag de premium starterskit aanschaffen van Young Living waarin een diffusser zit met de 12 meest belangrijke oliën, maar vind je € 187,50 een hoop geld om zo op de gok te kopen. Dat snap ik, daarom wil ik je graag de mogelijkheid bieden om een diffusser te huren voor een week met de 12 daarbij behorende oliën, inclusief boekje met alle mogelijkheden voor slechts €25,- + €25,- borg. 

INTERESSE
Ben je nieuwsgierig geworden naar de oneindige mogelijkheden met deze oliën, neem dan snel contact of via het contactformulier. Je kunt bij mij terecht voor flesjes oliën, losse rollers of sprayflesjes en andere producten van Young Living. Maar ook ben je welkom voor een coachsessie of Reiki behandeling i.c.m. etherische oliën. 


Op alle behandelingen, consulten en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

DISCLAIMER
Ik: Ilona van Anolio ben niet medisch onderlegd. Ik stel geen diagnoses en zaken die mogelijk op een advies lijken, mogen door jou of anderen nooit zo worden geïnterpreteerd. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, emotionele schade of schade voortvloeiend uit beslissingen die je in overleg met Anolio hebt genomen. Je bent zelf verantwoordelijk voor bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt.

Hoewel de producten van Young Living veilig te gebruiken zijn, raad ik je aan bij medische of psychische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een erkende arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken. Ondanks mijn grote zorg en aandacht voor de site, is het mogelijk dat de vermelde informatie, producten of diensten niet volledig up to date zijn, onvolledig c.q. onjuist zijn. Alle aansprakelijkheid voor schade, directe of indirecte, die het gevolg is van het gebruik van informatie op deze website is verkregen, geheel uitgesloten. 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel