Aromatherapie met etherische oliën

Wie mij goed kent, zou nooit hebben gedacht dat ik iets met etherishe oliën zou gaan doen.
Ik ben hoogsensitief en daardoor erg gevoelig voor geuren. Echter ben ik via een cursus in aanraking gekomen met deze mooie oliën van Young Living. Ik was in het begin echt geen fan van al deze intense geuren en ook sceptisch voor de werking ervan, maar nadat ik de grote schat aan mogelijkheden heb ondekt kan ik inmiddels niet meer zonder. De oliën vullen mijn leven,  coachingssessies en meditaties perfect aan.

OLIËN VOOR ELKE SITUATIE
Wat ik zo mooi vind aan deze etherische oliën, is dat je er zo oneindig veel mogelijkheden mee zijn.
Ik maak mijn eigen roller flesjes bijvoorbeeld om te helpen bij een beter imuunsysteem en maak een spray van een oliecombinatie ter ondersteuning bij mijn hoogsensitiviteit. Verder vind ik het heerlijk om de oliën te laten verdampen in mijn diffusser voor het slapen gaan, bij stress of juist bij focus. Ook voor een boost van zelfvertrouwen, positiviteit en aantrekkingskracht pak ik mijn oliën. 

GIFVRIJ HUISHOUDEN
Ik ben inmiddels zo lekker bezig met de oliën dat bijna mijn hele huishouden gifvrij is geworden, waarbij ik mijn chemische schoonmaakproducten en verzorgingsproducten vervangen heb door producten die ik zelf maak op natuurlijke basis i.c.m. deze etherische oliën. 
Ik ben sinds de grote verandering mentaal, spiritueel en lichamelijk beter in balans.


OLIËN, ROLLERS EN SPRAYS
Voor bijna elke situatie of ongemak is er wel een olie of combinatie die bij kan dragen bij een stukje verllichting. Zo maak ik zelf ook rollers en sprays voor veel voorkomende klachten bij mezelf. In de nabije toekomst zullen er ook olie-rollers en sprays verkrijgbaar zijn via de website of op bestelling.


Mijn top 3 favoriete oliën
1. Christmas Spirit--> Heerlijke geur waar ik helemaal happy van wordt
2. Peace & Calming--> deze olie helpt mij om prikkels beter te verwerken
3. Valor--> geeft me een duwtje zelfvertrouwen als ik het nodig heb en verlicht mijn gewrichtspijnen.

Mijn top 3 recepten
1. Auraspray--> deze heerlijke geur helpt mij bij mediteren, emoties filteren en bij mezelf te blijven
2. 
Immuunroller--> een echte oppepper voor mijn immuunsysteem vooral in de wintermaanden
3. Nageloie--> helpt mijn nagels te verstevigen zodat ze mooi en sterk kunnen groeien

100% PUUR
Waarom ik koos voor Young Living is omdat ze 100% pure etherische olien gebruiken, zonder verdunning of chemicaliën. Zij hanteren het Seed to Seal principe. Dit wil zeggen dat ze het hele proces, van het gereed maken van de grond (geen pesticiden), het zaadje, de groei en bloeitijd, het oogsten, de manier en tijd van het destilleren, het testen van kwaliteit (ook onafhankelijk getest) tot in het flesje. Alles hebben ze in eigen hand. Zodat ik zeker weet dat de olie 100% puur is.
Het jammere is dan wel dat de prijzen erg hoog liggen. Maar dit heeft te maken met de pure en hoeveelheid ingrediënten die gewonnen moet worden voor 1 flesje olie. 


ROLLER OF SPRAY
Ben je op zoek naar een natuurlijke ondersteuning voor een situatie of probleem, Anolio helpt je graag de juiste oliën te vinden. Ik kan dan op intuïtie een roller of spray maken die je een stukje ondersteuning kunnen bieden. Je kunt evt. een sample aanvragen voor je een roller of spray koopt.

WORKSHOP ETHERISCHE OLIËN
Regelmatig geef ik een “olie-avond” waar je de etherische oliën en de diffuser zelf kan ervaren. En kan ik al je vragen beantwoorden. Als je belangstelling hebt, kun je daar voor opgeven, alleen of met een groep is mogelijk.

OLIËN UITPROBEREN
Wil je graag een starterskit aanschaffen waarin de 12 meest belangrijke oliën en een diffuser van Young Living zitten, maar vind je het een hoop geld om zo op de gok te kopen. Je kunt dan bij mij een starterskit huren voor een week met alle 12 oliën inclusief diffuser voor €25,- + €15,- borg.

INTERESSE
Ben je nieuwsgierig geworden naar de oneindige mogelijkheden met deze oliën, neem dan snel contact of via het contactformulier. Je kunt bij mij terecht voor losse oliën, losse rollers en andere producten van Young Living. Maar ook ben je welkom voor een coachsessie of Reiki behandeling i.c.m. etherische oliën. 


Op alle behandelingen, consulten en diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

DISCLAIMER
Ik: Ilona van Anolio ben niet medisch onderlegd. Ik stel geen diagnoses en zaken die mogelijk op een advies lijken, mogen door jou of anderen nooit zo worden geïnterpreteerd. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, emotionele schade of schade voortvloeiend uit beslissingen die je in overleg met Anolio hebt genomen. Je bent zelf verantwoordelijk voor bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt.

Hoewel de producten van Young Living veilig te gebruiken zijn, raad ik je aan bij medische of psychische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een erkende arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken. Ondanks mijn grote zorg en aandacht voor de site, is het mogelijk dat de vermelde informatie, producten of diensten niet volledig up to date zijn, onvolledig c.q. onjuist zijn. Alle aansprakelijkheid voor schade, directe of indirecte, die het gevolg is van het gebruik van informatie op deze website is verkregen, geheel uitgesloten. 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel