Aromatherapie met essentiële oliën

Wie mij goed kent, zou nooit hebben gedacht dat ik iets met essentiële oliën zou gaan doen.
Ik ben hoogsensitief en daardoor erg gevoelig voor geuren. Echter ben ik via een cursus in aanraking gekomen met deze mooie oliën van Young Living. Ik was in het begin echt geen fan van al deze (heftige) geuren en behoorlijk sceptisch voor de werking ervan, maar nadat ik de grote schat aan mogelijkheden heb ondekt kan ik inmiddels niet meer zonder. De olieën vullen mijn leven,  coachingssessies en meditaties perfect aan.

OLIEËN VOOR ELKE KWAAL 
Voor elke kwaal die ik maar heb, pak ik mijn olie-collectie en maak ik zelf rollers, sprays of andere recepten. Van misselijkheid tot gewrichtspijn en van virussen tot angsten. Mijn hele medicijn kastje is sinds een aantal maanden enorm geslonken sinds ik met de oliën begonnen ben.
Maar niet alleen voor nare kwaaltjes werkt het goed, ook voor extra zelfvertrouwen, positiviteit, concentratie,lekker slapen zijn mooie producten te vinden.

GIFVRIJ HUISHOUDEN
Inmiddels streef ik naar een gifvrij huishouden, waarbij ik mijn chemische schoonmaakproducten en verzorgingsproducten vervangen heb door producten op natuurlijke basis i.c.m. essentiële oliën. 
Ik ben sinds de grote verandering mentaal, spiritueel en lichamelijk beter in balans.


OLIËN, ROLLERS EN SPRAYS
Voor bijna elk doel of kwaal is wel een olie of combinatie, zo maak ik zelf ook rollers en sprays voor veel voorkomende klachten bij mezelf. In de nabije toekomst zullen er ook olie-rollers en sprays verkrijgbaar zijn via de website of op bestelling.


Mijn top 3 favoriete oliën
1. Christmas Spirit--> heerlijke geur waar ik echt vrolijk van wordt
2. Lemon> voor ontsmetten, schoonmaken, immuunboost
3. White Angelica--> ondersteunt bij gevoeligheid 

Mijn top 3 recepten
1. Auraspray--> deze heerlijke geur helpt mij bij mediteren, emoties filteren en bij mezelf te blijven
2. 
Immuunroller--> een echte oppepper voor mijn immuunsysteem vooral in de wintermaanden
3. Nageloie--> helpt mijn nagels te verstevigen zodat ze mooi en sterk kunnen groeien

VOORDELEN
- 100% natuurlijk, puur, onverdund en zonder chemicaliën.
- breed inzetbaar: op fysiek, cognitief, emotioneel en spiritueel vlak ter ondersteuning
- verschillende gebruikersmogelijkheden: ruiken, topicaal: verdund op de huid, diffusen.
- de meeste oliën zijn heel erg lang houdbaar.

NADELEN
- Prijzig: Dit komt door de hoge kwaliteit en de (grote) hoeveelheid die geoogst wordt per olie.
- Fototoxisch: sommige oliën zijn gevoelig voor zonlicht, en kunnen de huid irriteren bij te veel zonlicht.


INTERESSE
Heb ik je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden naar de oneindige mogelijkheden met deze oliën. Neem dan snel contact of via het contactformulier.


AANSPRAKELIJKHEID
Zaken, die mogelijk op een advies lijken, mogen door u of anderen nooit als zodanig worden geïnterpreteerd. Raadpleeg voor medisch of psychisch advies altijd een erkende arts of psycholoog. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die je in je leven maakt, ligt bij jezelf. Hier ben ik niet verantwoordelijk voor. Ook niet voor directe schade of indirecte schade, emotionele schade of schade voortvloeiend uit beslissingen die u in overleg met Anolio heeft genomen. Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.
 

© 2014 - 2021 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel