Creatief & Energetisch coachen

"Coaching vanuit hartverbinding voor een vrijer leven"

COACHING VOOR KINDEREN
Creativiteit en energetisch werk sluiten erg goed aan bij de belevingswereld en behoeftes van kinderen in deze tijd. Ze kunnen zich makkelijker uiten en raken minder snel overprikkeld.
Mijn focus ligt bij wat het kind nodig heeft en is minder gericht op de problemen van het kind. Hierbij zijn persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders heel belangrijk.

COACHEN VOLWASSENEN
Ook voor volwassenen is creatief coachen i.c.m. energetisch werk erg geschikt. Het heeft een helende werking en zorgt voor heldere inzichten. Bij energetisch werk kun je bijvoorbeeld denken aan (Reiki) healing. Ook meditatie, edelstenen en aromatherapie kunnen een fijne aanvulling zijn. De combinatie heeft als doel om je gehele welzijn te ondersteunen zodat je meer vreugde en vrijheid mag ervaren in je leven.


WAAROM IK STARTTE ALS COACH
Na 6 jaar creatief ondernemen, startte ik in 2020 als creatief & energetisch coach. Hoewel ik veel kennis en tools heb geleerd tijdens mijn studies, hebben mijn levenservaringen mij nog meer geholpen om een goede coach te kunnen zijn. Mijn hoogsensitiviteit, pestverleden en angsten zorgden ervoor dat ik een krachtig en empatisch persoon ben geworden. 

Ik voelde me als cliënt in de reguliere (GGZ)zorg soms niet serieus gezien of gehoord. Daarom is het mijn missie, om jou vanuit hartverbinding te mogen helpen naar de beste versie van jezelf!

MIJN BESTE COACH EIGENSCHAPPEN
Ik heb in de jaren een heel sterk invoelingsvermogen ontwikkeld. Daarnaast ben ik ook:

- Intuïtief
- Empatisch
- Authentiek
- Kindvriendelijk
- Geduldig
- Creatief

Ik ga graag met een open hart en mind de verbinding met je aan. Ook bied ik je vertrouwen en veiligheid, zodat je elk onderwerp oordeelloos met mij kunt bespreken. 


IK WIL JOU (of je kind) GRAAG HELPEN BIJ:

  Hoogsensitiviteit, ADHD, Autisme, OCD

  Perfectionisme, faalangst, onzekerheid

  Omgaan met chronische pijnklachten, angst

  Spanning/stress, slaapproblemen, burn-out klachten, depressie

  Emoties in balans, zelfliefde, grenzen stellen, patronen doorbreken

  Ontdekken van creativiteit, spiritualiteit, holistische lifestyle

MIJN WERKGEBIED
- Hoogsensitieve kinderen/volwassenen
- kinderen 4-12 jaar (met ouders)
- Ouders/verzorgers
- Jong volwassenen
- Volwassenen 


WERKWIJZE
Ik werk vanuit een holistische visie waarbij o.a. lichaaam, geest, emoties onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik wil samen met jou kijken welke blokkade er schuil gaat onder de symptomen.

Tijdens een coachsessie werken we aan jouw hulpvraag waarbij we blokkades transformeren op alle niveaus. Dit doen we o.a. door creatieve opdrachten, meditaties, aromatherapie en affirmaties. Hierbij kunnen ook onderbewuste patronen en emoties aan het licht komen die opgeruimd mogen worden. Hierdoor creëren we ruimte voor groei, vrijheid en verlichting. Hieronder een korte uitleg van hoe ik de specifieke handvatten inzet om jou te helpen. 

- Tekenen/schilderen: kunnen helpen om dingen anders te gaan zien en je perspectief te veranderen.

- Kleien: Heeft een aardende werking en helpt bij beter voelen in je lijf.
- Etherische oliën: geur heeft een sterke werking op de emoties en herinneringen.
- Meditaties: bieden meer rust in het hoofd, ontspanning en bewustwording.
- Muziek luisteren: kan helpen bij het transformeren van verdriet en andere emoties.
- Affirmaties: uitspreken van krachtige overtuigingen geeft je systeem een positieve update.
- Reiki: helpt je bij inzichten krijgen, blokkades opheffen in het lichaam en pijn verminderen 

KENNISMAKINGSGESPREK
We beginnen het gesprek bij je hulpvraag, wat heb je nodig en wat je wil bereiken. Je krijgt daarna een kort opdrachtje, zodat je zelf kunt ervaren of mijn manier van coachen bij jou past. Daarna bespreken we hoe het coachtraject eruit zal gaan zien en plannen we evt. een nieuwe datum in. Meestal bestaat een coachtraject uit zo'n 5-8 sessies.

*mocht ik het gevoel hebben dat ik je niet op de juiste manier kan ondersteunen, dan zal ik dit altijd eerlijk vertellen en je evt. doorverwijzen.


 


Augustus 2022

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel