Webwinkel keurmerk

Anolio heeft sinds 2018 een keurmerk en reviewsysteem op de website via webwinkelkeur.
Het is niet zomaar een keurmerk wat je krijgt. De website moet ieder jaar een strenge keuring ondergaan warbij alle juridische aspecten van de website worden bekeken. Ieder jaar veranderen er veel regels dus moeten we ook regelmatig aanpassingen doen voor we weer goedgekeurd zijn voor een jaar.

REVIEWSYSTEEM
Wat erg fijn is naast het hebben van een keurmerk, is het hebben van een goed reviewsysteem waarin je als klant je eerlijke en oprechte mening kan delen met evt. toekomstige klanten. Alles wat er op geplaatst wordt, laat ik staan. Ik wil namelijk transparant en eerlijk zijn naar mijn klanten.

Wil je ook een review schrijven over je ervaring met Anolio, dat zou ik erg waarderen! 
klik dan op deze link. schrijf nu een review

GESCHILBEMIDDELING
Ik heb gelukkig maar zelden problemen gehad met klanten. Wanneer er zich toch iets voordoet, probeer ik altijd goed met de klant af te stemmen waar het probleem precies zit, en wat we kunnen doen om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen en tot een goed einde te komen.
Als ik er echt niet uit kan kunnen komen met de klant, dan kunnen we altijd bemiddeling aanvragen via geschillenbemiddeling van webwinkelkeur om alsnog het probleem helemaal op te lossen.

 

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel