Gipsbuik cursus

Zou je graag willen leren om professioneel gipsbuiken te gaan maken? Dan zit je hier helemaal goed. Anolio is  (zover ik weet) de enige in Nederland en België die deze cursus geeft. Dus, hou je van een creatieve uitdaging, dan zie ik je graag bij de cursus. Let op! Enige creatieve ervaring (met schilderen) is is wel prettig.

INHOUD CURSUS
De cursus bestaat uit 4 dagdelen. Je leert alles over gipsbuiken maken, decoreren en alle zaken eromheen. Ik heb er zelf jaren over gedaan om de kwaliteit en service tot een hoog niveau te brengen, zonder enige cursus te hebben gevolgd. 

Iedereen kan een gipsbuik maken, alleen een professional maakt niet alleen iets moois, maar is vooral bezig met kwaliteit, details en nette afwerking, zodat de gipsbuik jarenlang veilig kan ophangen. Tenslotte is het voor je klant niet alleen kunst maar ook een tastbare herinnering.

GIPSBUIK MAKEN / DECOREREN 
Leer alle do's en don'ts 
bij het maken van een gipsbuik. 
Verder leer je:
- basisvormen
- verstevigen en afwerken 
- repareren van gipsbuiken
- zakelijke tips en tricks
-
gipsbuik egaliseren  
- ophangsysteem maken 

BESCHILDEREN 
- geboortekaartje als ontwerp
- werken met carbonpapier
- afbeelding schilderen op een buik
- echo's schilderen

VINTAGE
- verschillende kantstoffen 
- kunstbloemen gebruiken 
- lijmen van de stof en materiaal


MOZAÏEK
- spiegelstukjes knippen 
- steentjes combineren
- welke lijm te gebruiken 
- voegen en poetsen

GLITTER & BLING
- glittes(stenen) combineren
- passend ontwerp maken 
- inkopen juiste materialen
- steentjes lijmen / naaien


PRAKTISCHE INFO

DATUM EN TIJD
De cursus is op aanvraag. Ik werk met maximaal 2 cursisten, zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is. We plannen samen 4 dagdelen in over verschillende dagen/weekenden. 

KOSTEN
Je betaald voor de gehele cursus inclusief cursusboek en certificaat €799,-. Dit is inclusief kosten voor de benodigde materialen en BTW vrij. Wil je extra materialen inkopen, dan kun je die eind van de dag afrekenen bij Anolio.

Het mooie is..., dat je na de eerste lesdag al gelijk kan gaan beginnen met terugverdienen van je cursusgeld! Door je 2e en 3e gipsafdruk van zwangere klanten te maken en deze tijdens de cursus af te werken bij Anolio. 

ADRES
Anolio
Spechtstraat 27
4901 BJ Oosterhout 

KLEDING
Trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Gips, lijm en verg was je niet zo makkelijk uit kleding.


Is je interesse gewekt en gaat er een creatief vonkje branden, schrijf je dan snel in voor deze unieke cursus! Meer informatie of reserveren, maak dan gebruik van dit contactformulier en vul het inschrijfformulier in en mail deze naar info@anolio.nl


CURSUS-VOORWAARDEN
Zodra je reserveert bij Anolio, ga je akkoord met onderstaande regels en de algemene voorwaarden.

BETALING
Je reservering is definitief als er €399,- is overgemaakt binnen 7 dagen op rekening van Anolio. Als je niet op tijd betaald hebt, kan de optie vervallen. De overige €400,- betaal je aan het begin van de eerste cursusdag contant of via Tikkie. 

ANNULERING
Wil je de gehele cursus annuleren, dan dient dit uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. Je ontvangt je aanbetaling dan binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Bij annulering binnen 7 dagen, kan de aanbetaling helaas niet worden terugbetaald i.v.m. inkoopkosten.

Wil je een cursusdag verzetten, dan dien je dit minimaal 24 uur voor aanvang te hebben doorgegeven. Helaas is het niet mogelijk om geld terug te krijgen, je kunt enkel de cursusdag verzetten. Wanneer je binnen 24 uur afmeld of niet komt opdagen op de cursusdag brengt Anolio €50,- per dag in rekening.

AANSPRAKELIJKHEID
Anolio is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.

AUTEURSRECHT
Het gebruik van het cursusboek is enkel toegestaan voor eigen gebruik. Bij kopiëren of reproduceren zonder toestemming van Anolio, volgen juridische stappen.


OUD CURSISTEN
Deze dames hebben de cursus met goed resultaat gevolgd en hebben inmiddels hun eigen specialisme ontwikkeld. Neem zeker eens een kijkje op de websites bij deze talentvolle dames!

Krisje Mandiau - Specialisatie: gecombineerde gipsbuiken met mozaïek en schilderingen.
Unique 3D Beeld (BE) https://www.instagram.com/unique_3d_beeld/

Moira Casier -  Specialisatie: supergladde gipsbuiken met Powertex en chromeverf en op sokkel. 
Ateljee Moira in Kuurne (BE) www.ateljeemoira.be

Nancy van Tentelen - Specialisatie: Airbrush, prachtige schilderingen, mermaid-style gipsbuiken. Magnificia in Schoten (BE) www.magnifica.be

Sandy Willems
 (inmiddels gestopt met het maken van gipsbuiken) maar maakt prachtige (glitter)creaties voor kinderen.

Ans van Berlo - een echte gipsmeester in kunst en medische wereld.

 

april 2023

 

 

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel