Reviews van klanten

Omdat ik van mening ben, dat klanten het eerlijkste oordeel geven over een bedrijf, heb ik de reviews van webwinkelkeur hier samengevoegd op deze pagina. Ook op Google  kun je reviews lezen over Anolio.


Lieke

17-02-2022 Review voor Anolio

Ik ben super tevreden over Anolio! Bij alle drie mijn zwangerschappen heb ik een gipsbuik laten maken, echt een aanrader! Ilona kwam thuis de buik gipsen en beschilderde ze daarna volgens het ontwerp van onze geboortekaartjes. Alles klopte perfect, complimenten! Ilona is een erg prettig persoon, flexibel en het contact verloopt heel fijn. Ze houdt je tussentijds op de hoogte met foto’s via WhatsApp en checkt of alles naar wens is. Ilona werkt erg nauwkeurig en heeft veel leuke ideeën. We hebben ook een geboortestoeltje laten beschilderen door Ilona en cadeau gedaan, ook dit was super mooi! We blijven hier zeker terugkomen voor de fijne service en mooie originele cadeaus!


Sammy

13-05-2021Review voor Anolio

Geweldige service, super klantvriendelijk, meedenkend, geduldig en een heel lief persoon die naar je wensen luistert! In het hele proces word je betrokken en je wordt goed op de hoogte gehouden van alles! Zo blij dat ik hier mijn gipsenbuik heb laten maken🤩


 Diny

08-12-2020Review voor Anolio

Heb nu inmiddels drie geboorte stoeltjes laten maken en ze zijn stuk voor stuk geweldig. Ilona denkt mee en doet er alles aan om ons klanten tevreden te stellen. Klasse !


 Miranda

22-10-2020Review voor Anolio

Mooie decoratie tak met lichtjes gekocht.
Fijn contact, super verpakt.


Nick

27-12-2019Review voor Anolio

Geweldige service. En de gipsbuik is echt een kunstwerk geworden. Heel erg blij mee!


Nancy

04-07-2019Review voor Anolio

Super leuke tak met accessoires besteld naar mn gewenste kleur.....goed ingepakt voor verzenden.....Toppie


Patricia V

08-05-2019Review voor Anolio

Heel tevreden hele mooie mermaid bling gekocht ... Supper snel gemaakt en geleverd .hele fijne comunicatie met de eigenaresse.. ga zeker nog eens bestellen.

 


Michelle Geurts

10-12-2018Review voor Anolio

Heel tevreden. Mooi resultaat en snel klaar! Super fijn!


Marcella H

01-10-2018 Geverifieerde klant van Anolio

leuke ervaring
mooi resultaat
en snel klaar


Sandra M

19-06-2018 Geverifieerde klant van Anolio

Ik ben erg tevreden over anolio. Ik heb mijn eigen gemaakte gipsbuik laten bewerken en ben erg blij met het mooie eindresultaat. Toen ik opnieuw zwanger was heb ik besloten mijn gipsen buik ook door anolio te laten maken en laten bewerken. Ook deze is weer prachtig geworden. Ze houd je via de app op de hoogte van de vorderingen en het resultaat. Ook de prijs is erg voordelig in vergelijking tot andere bedrijven. Zeker een aanrader om hier je zwangere buik te laten gipsen.


Merel

18-06-2018 Geverifieerde klant van Anolio

Ik ben heel tevreden. Ik kon op korte termijn langskomen voor een prachtige gipsbuik en hij werd ook nog eens netjes afgeleverd aan huis!


Nettie H

18-06-2018 Geverifieerde klant van Anolio

Ik heb een gipsbuik laten maken bij Anolio. Hij is erg mooi gelukt en ben er blij mee.



juni 2022

 

 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel