Eerlijke reviews van klanten

Omdat ik van mening ben, dat klanten het eerlijkste oordeel geven over een bedrijf, heb ik de reviews van webwinkelkeur Facebook en Google hier samengevoegd op deze pagina. 
 

MarryMit Boss 

13-05-2022

Voor de tweede keer een gipsbuik laten maken en ben er echt super blij mee, weer heel mooi geworden!


Sylvia v H 

20-04-2022

Heb van de week een tak besteld in de kleuren zwart en antraciet 😍.. Binnen een paar dagen keurig en stevig ingepakt binnen gekomen en ziet er goed en erg mooi uit 😍
Echt een aanrader 😃👍vriendelijke benadering en mooie kwaliteit..


Z. 

04-04-2022

Prachtige gegipste afdrukjes laten maken van onze 1 week oude dochter haar voetje en handje. Super lieve vrouw. Komen zeker nog een keertje terug!


Krisje M 

08-03-2022

Was een zeer leerrijke en creatieve workshop.
Ilona is een getalenteerde creatief persoon.
Heb veel van haar kunnen leren.

Reactie van de eigenaar

Ik ben blij dat je de gipsbuik cursus zo fijn hebt ervaren. Het waren een paar hele gezellige dagen. Ik wens jou heel veel succes met gipsbuiken maken.


Mo G 

 

28-02-2022

Anolio ben zeer tevreden over u werk komt afspraken naar en houd je op de hoogte van de werkzaamheden en dat is heel goed prima hoor daarom vijf sterren voor jou .


Moniek  

19-02-2022

Ik kan Anolio bij iedereen aanraden! Ik ben super blij met de gipsbuik die Ilona heeft gemaakt voor mijn eerste zwangerschap. De gipsbuik is heel mooi beschilderd en Ilona kwam met leuke ideeën om het helemaal naar wens te maken voor ons. Het was heel fijn dat Ilona tussendoor foto’s stuurde via Whatsapp en checkte of we tevreden waren. Ilona is een heel fijn persoon en erg klantvriendelijk. De afspraak voor de gipsbuik voor mijn tweede zwangerschap staat al gepland 😊


Lieke 

17-02-2022 

Ik ben super tevreden over Anolio! Bij alle drie mijn zwangerschappen heb ik een gipsbuik laten maken, echt een aanrader! Ilona kwam thuis de buik gipsen en beschilderde ze daarna volgens het ontwerp van onze geboortekaartjes. Alles klopte perfect, complimenten! Ilona is een erg prettig persoon, flexibel en het contact verloopt heel fijn. Ze houdt je tussentijds op de hoogte met foto’s via WhatsApp en checkt of alles naar wens is. Ilona werkt erg nauwkeurig en heeft veel leuke ideeën. We hebben ook een geboortestoeltje laten beschilderen door Ilona en cadeau gedaan, ook dit was super mooi! We blijven hier zeker terugkomen voor de fijne service en mooie originele cadeaus!


Evi N 

09-02-2022 

Mijn beste vriendin gaf me een gipsbuik set. Na m'n bevalling begon deze te brokkelen en was hij niet meer stevig. Ben toen online gaan zoeken en kwam uit bij Anolio. Contact gehad en de buik gebracht. Ilona hield mij via de app steeds op de hoogte, wat erg fijn was! Ze heeft er weer nieuw leven ingeblazen! Was zo bang dat de buik weg zou moeten en Ilona heeft hem weer helemaal sterk en mooi gemaakt!
Zeker een aanrader! Volgende gipsbuikset halen we ook gelijk bij haar! Dit scheelt zo veel werk en zorgen!
Nogmaals super bedankt Ilona!

Reactie van de eigenaar

Heel graag gedaan!
Altijd fijn om te lezen als klanten zo enthousiast en tevreden zijn! Daar doe ik dan ook altijd ontzettend mijn best voor.😊


Sofie Kreuzen 

04-02-2022 

Het beeldje was eerst niet naar wens gemaakt andere kleur dan we wouden en een hele streep die ze niet weg kon werken , daarna nieuw beeldje gemaakt na die opgehaald te hebben krijg je een app dat ze je beeld zal doorverkopen en wij daar geen zeggenschap over hebben rare manier van omgang met mensen om een persoonlijk beeld van mij en ons zoontje door te willen verkopen en dat het in iemand andere huiskamer zou kunnen te komen staan ik heb gezegd dat het als voorbeeld gebruikt kan worden maar ze wil het door verkopen zonder onze toestemming hier voor te vragen. Na aan te geven dit niet fijn te vinden vertellen dat wij daar niks over te zeggen hebben. En daarna word je geblokkeerd op w’app hele nare ervaring jammer hoor zeker geen aanrader

Reactie van Anolio
Ik heb hart en ziel gewerkt om het eerste beeldje helemaal naar wens te maken. Helaas heb ik alles binnen mijn mogelijkheden geprobeerd, maar was deze klant niet tevreden met resultaat. Omdat ik het zonde zou vinden als de klant zo'n dierbaar beeld niet mooi zou vinden, heb ik ze aangeboden gratis een nieuw te komen laten maken.
Dit hebben ze toen gedaan en waren heel tevreden over het eindresultaat. Het oude beeldje wat niet naar hun wens was en wat ze niet meer wilden, heb ik in mijn etalage staan (in het atelier) en is helemaal aangepast. Deze zou eventueel verkocht kunnen worden als er ooit interesse in zou zijn. Hierom heb ik deze review gekregen.


Sammy 

13-05-2021

Geweldige service, super klantvriendelijk, meedenkend, geduldig en een heel lief persoon die naar je wensen luistert! In het hele proces word je betrokken en je wordt goed op de hoogte gehouden van alles! Zo blij dat ik hier mijn gipsenbuik heb laten maken🤩


Diny 

08-12-2020

Heb nu inmiddels drie geboorte stoeltjes laten maken en ze zijn stuk voor stuk geweldig. Ilona denkt mee en doet er alles aan om ons klanten tevreden te stellen. Klasse !


Michelle G 

20-11-2021


Miranda 

22-10-2020

Mooie decoratie tak met lichtjes gekocht.
Fijn contact, super verpakt.


Annelies V 

12-10-2020


Kelly H 

08-10-2020

Geweldige service! Voor de 2e keer een gipsbuik mogen laten maken bij Anolio, het is even een flinke rit vanaf Zoetermeer (+60min.) Maar het is het echt waard! Ze ontwerpt echt en de realisatie die jij in gedachten hebt word werkelijkheid. Ook laten wij een ontwerp maken met onze handen en de handjes van onze kinderen en hond, omdat wij alle vertrouwen hebben in haar diensten! 

Reactie van de eigenaar

Kelly, wat fijn dat je zo tevreden bent.
Het is ook heerlijk om zulke creatieve ontwerpen te mogen maken voor de gipsbuiken. En mooi om te zien dat jullie er iedere keer weer zo'n lange rit voor over hebben om te komen. Ik ben heel dankbaar! En ik kijk uit naar jullie volgende komst.


Nick 

27-12-2019

Geweldige service. En de gipsbuik is echt een kunstwerk geworden. Heel erg blij mee!


Nancy 

04-07-2019

Super leuke tak met accessoires besteld naar mn gewenste kleur.....goed ingepakt voor verzenden.....Toppie


Patricia V 

08-05-2019

Heel tevreden hele mooie mermaid bling gekocht ... Supper snel gemaakt en geleverd .hele fijne comunicatie met de eigenaresse.. ga zeker nog eens bestellen.


Lieke B  raadt Anolio aan

20-04-2019

Bedankt weer Ilona voor de mooie gipsbuik die je hebt gemaakt en perfect beschilderd conform het geboortekaartje. Ben erg blij met dit mooie aandenken ☺️ en kan het iedereen aanraden!


Michelle G 

10-12-2018

Heel tevreden. Mooi resultaat en snel klaar! Super fijn!


21-11-2018 

Wat graaf ideeën voor de unieke cadeautjes !!!!


Marcella H 

01-10-2018 

leuke ervaring
mooi resultaat
en snel klaar


Sandra M 

19-06-2018 

Ik ben erg tevreden over anolio. Ik heb mijn eigen gemaakte gipsbuik laten bewerken en ben erg blij met het mooie eindresultaat. Toen ik opnieuw zwanger was heb ik besloten mijn gipsen buik ook door anolio te laten maken en laten bewerken. Ook deze is weer prachtig geworden. Ze houd je via de app op de hoogte van de vorderingen en het resultaat. Ook de prijs is erg voordelig in vergelijking tot andere bedrijven. Zeker een aanrader om hier je zwangere buik te laten gipsen.


Merel 

18-06-2018 

Ik ben heel tevreden. Ik kon op korte termijn langskomen voor een prachtige gipsbuik en hij werd ook nog eens netjes afgeleverd aan huis!


Nettie H 

18-06-2018 

Ik heb een gipsbuik laten maken bij Anolio. Hij is erg mooi gelukt en ben er blij mee.


Patrick van D  raadt Anolio aan

03-02-2018

Met zachte en liefdevolle aandacht wist Ilona vrijwel meteen het vertrouwen te winnen van ons dochtertje Loet (2 jaar). Ze weet met haar liefde voor schminken altijd weer de gezichtjes om te toveren in de mooiste kunstwerken en bovenal de kindjes blij te maken! - Patrick -

08-11-2017

Onwijs blij met mijn gipsbuik! Een hele leuke ervaring met een super vriendelijke en profecionele aanpak! Dikke aanrader!�


Dianne S  raadt Anolio aan

23-09-2017

Hele leuke ochtend gehad met mijn dochter Dimphy, erg benieuwd hoe het resultaat gaat zijn. Ilona is erg klant vriendelijk.


Melanie de J  raadt Anolio aan

 13-08-2017 

Ilona heeft een hele mooi gipsbuik voor mij gemaakt. Tussendoor heeft ze me regelmatig op de hoogte gehouden via whatsapp hoe ver ze met de buik was. Ik had verwacht dat de afbeelding misschien te moeilijk zou zijn maar niets was minder waar. Ben er heel blij mee als mooie herinnering!


Jen A  raadt Anolio aan

08-08-2017

Ik ben echt super blij met mijn gipsbuik�!

Verliefd ! Zo mooi geworden , echt een professioneel services.

Heel vrindelijk, en ze luister heel goed naar wat jij precies wilt.

Echt tevreden bij haar � en heel dankbaar �


  •  

Angela R  raadt Anolio aan

21-04-2017

Heel erg blij met mijn gipsbuik. Ilona is erg vriendelijk en je wordt tijdens het bekleden van de gipsbuik op de hoogte gehouden dmv foto's. Heel erg leuk! Zeker een aanrader!


JP   raadt Anolio aan.

20-04-2017


Linda P  raadt Anolio aan

06-03-2017

We zijn ontzettend blij met de beschilderde gipsbuik in de stijl van het geboortekaartje!


Joyce F 

18-02-2017

Wat een super mooie gipsbuik heb ik gekregen! Zo mooi geworden en tussendoor foto's ontvangen, zodat je ook op de hoogte blijft! Echt een aanrader!


Amanda F  raadt Anolio aan

31-01-2017

Vorige maand gipsbuik opgehaald. En wat zijn we blij met het resultaat. Hij is echt prachtig geworden. Ook fijn dat Ilona tussen door foto's stuurde en je op de hoogte hield.


oktober 2022

 

 

© 2014 - 2022 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel