Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eenmalige verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, dien je eerst contact op te nemen via mail info@anolio.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

UITZONDERING VAN HERROEPING

Verzegelde producten
Je hebt het recht je bestelling te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Dit zijn meestal producten die i.v.m. hygiëne niet meer verkocht kunnen worden voor andere klanten. Producten zoals:
- oorbellen
- (festival)bling en glittergel
- speenkoorden en bijtkettingen 
- etherische oliën en wierrook

Maatwerk, persoonlijk en bestellingen
Producten die je bij Anolio op maat laat maken of die persoonlijk van aard zijn, zijn uitgesloten van herroeping. Dit zijn producten zoals:
- gipsbuiken of gipsafdrukken van handen en voetjes
- gepersonaliseerde (kraam)cadeaus
- producten die etherische oliën bevatten
- andere artikelen op bestelling


PRODUCT RUILEN
Wil je product ruilen? Dat kan. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@anolio.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

VERKEERD ADRES DOORGEGEVEN
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.


VOORWAARDEN RETOUR-HERROEPING VAN PRODUCTEN
het product dat retour gezonden wordt moet voldoen aan de volgende eisen:
- In originele staat, nieuw en onbeschadigd, in originele verpakking 
- Een kopie van de aankoopfactuur moet bijgevoegd zijn. . 
- De zending moet goed verpakt en gefrankeerd zijn. 

Klanten die gebruik willen maken van de wettelijke herroeping dienen hiervoor conform wetgeving het modelformulier herroeping te gebruiken. Alleen volgens deze wettelijke wijze worden herroepingen geaccepteerd. 

VERPAKKINGSVOORWAARDEN
Producten die naar Anolio worden gestuurd, dienen in goede staat bij Anolio binnen te komen. Verpak de producten zorgvuldig en het liefst in originele verpakking. Je bent als verzender verantwoordelijk dat het product zonder beschadiging bij ons binnenkomt. Indien wij het product met schade ontvangen doordat deze niet goed verpakt is, zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

MODELFORMULIER VOOR HERROEPING
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen, hierbij graag een kopie van de factuur toevoegen. Download hier het formulier, print het uit en vul het in, maak een foto en stuur hem terug.

 

© 2014 - 2023 Anolio - Spirit of Art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel