top of page
dromenvangers

Dromenvangers

"Visie zonder actie is een dagdroom. Actie zonder visie is een nachtmerrie" - Japanse wijsheid

DROMENVANGER/ DREAMCATCHER

Dromenvangers zijn decoraties die een kamer kunnen opfleuren. Ze stralen warmte en gezelligheid uit. Met prachtige kleuren en rijke decoraties of juist zachte tinten en natuurlijke materialen. leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. 
Ook een bedrijfspand, beursgebouw of praktijkruimte aankleden met een dromenvanger van formaat geeft direct een warme sfeer.


OORSPRONG 
Volgens de inheemse bewoners van Noord-Amerika zouden dromenvangers  helpen tegen nachtmerries. Slechte dromen worden gevangen in het web en verdwijnen bij daglicht, terwijl mooie dromen door het midden naar beneden glijden langs de veren naar de persoon die eronder slaapt. Over de hele wereld zijn er kinderen die beter slapen door het gebruik van dromenvangers. 


DROMENVANGER LATEN MAKEN
Anolio maakt op aanvraag dromenvangers voor bedrijven en particuliere klanten. Ik heb ervaring in het maken van reuze dromenvangers met een maximale ringdoorsnede van 2m. Een ring van groter dan 2m is helaas niet mogelijk om in mijn eigen atelier te maken. Vaak worden er meerdere ringen bij elkaar gebruikt om het geheel groter te maken voor grote ruimtes.

OPTIES
 
Laat een ontwerp maken passend bij het interieur, thema, grootte van de ruimte. Kies zelf:
- grootte van de ring(en): van mini (7 cm) doorsnee Tot XXL (2m) doorsnede. 
- materialen: met veren, linten, suede leer en touw of linten en kunstbloemen
- kleuren: zowel modieuze kleuren, als zachte of felle kleuren mogelijk

PRIJZEN
De prijs voor een dromenvanger is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Zodra je wensen bij mij bekend zijn kan ik een prijsberekening maken zodat je vooraf weet wat je gaat betalen. Vraag hier​ geheel vrijblijvend een offerte aan. Anolio is vrijgesteld van BTW. Je betaald wel eventueel verzend of transportkosten. Wil je inspiratie opdoen, klik dan hier. Heb je vragen mail dan naar info@anolio.nl

(volgt binnenkort)

ZELF LEREN MAKEN
Natuurlijk kun je ook leren om zelf een dromenvanger te maken. Anolio verkoopt DIY pakketjes waar alle benodigde materialen in zitten voor het maken van een kleine dromenvanger. Deze kun je lekker thuis maken, met behulp van een instructiefilmpje van Anolio. Ook een leuk idee om met vriendinnen te doen, om cadeau te geven of voor een klein kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Interesse, neem dan hier contact op.

Projecten 2023

bottom of page