top of page
2024 Achtergrond header Anolio- coaching
'Coaching vanuit hartverbinding voor een vrijer leven'.

Wil je meer vreugde en vrijheid in je leven ervaren? Dan wil ik jou graag ondersteunen met creatief en holistisch coachen. De focus ligt vooral bij wat jij nodig hebt. Omdat ieder persoon uniek is, streef ik naar een persoonlijke aanpak voor iedereen.
 

ERVAAR JE UITDAGINGEN MET:
- hoog sensitiviteit en/of prikkelverwerking
- rouw/verlies of scheiding
- perfectionisme of faalangst

- zelfbeeld en/of onzekerheid
- grenzen aangeven 
- ontspanning en slapen
- depressieve- en/of angstgevoelens

of heb je het gevoel niet gehoord of gezien te worden. Blijf hier dan niet mee rondlopen, maar ga samen met mij op ontdekking naar wat jou kan helpen om weer de stuurman/vrouw over je eigen leven te mogen zijn.


MIJN WERKGEBIED
- (jong)volwassenen
- kinderen 4-12 jaar

- mensen die HSP zijn

CREATIEF COACHEN
Tijdens een coachgesprek werken we aan de hulpvraag in combinatie met creatieve opdrachten. Je kunt dichter bij je gevoel en emoties komen wat tot mooie inzichten kan leiden. Verder wordt het creatieve brein gestimuleerd tot het zelf bedenken van oplossingen en op een effectieve manier veranderingen aan te gaan. Het wordt vaak als een fijne manier van coachen ervaren, die ook voor kinderen een fijne vorm van communicatie biedt en perfect aansluit bij hun belevingswereld.

HOLISTISCH COACHEN
Vanuit holistisch coachen zijn lichaam, geest, emoties en spiritualiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om een krachtig veranderingsproces te kunnen bereiken is het daarom belangrijk om al deze aspecten voldoende aandacht te geven. In tegenstelling tot traditionele coaching waarbij de focus vooral ligt op gedragsverandering en de psychische/mentale gezondheid.

 

WAAROM KIEZEN VOOR ANOLIO
- intuïtieve en persoonlijke aanpak
- empathisch en begripvol
- authentiek 
- oprecht en geduldig
- kennis vanuit opleidingen
- holistische visie 
- ervaringsdeskundige met:
HSP, chronische pijn, angst en depressie.

 

RESULTAAT
Anolio wil samen met jou werken aan een veranderingsproces waarbij je meer vrijheid en vreugde kunt ervaren.
"Het is daarom mijn missie om je te mogen begeleiden naar de beste versie van jezelf!"

INTAKE GESPREK
We beginnen het gesprek bij je hulpvraag: wat heb je nodig en wat je wil bereiken als je het traject hebt afgerond. Aansluitend doen we een korte oefening zodat je zelf kunt ervaren of mijn manier van coachen bij je past. Daarna bespreken we hoe het coachtraject eruit gaat zien en plannen we eventueel een nieuwe datum in. Meestal bestaat een coachtraject uit zo'n 5-8 sessies.

AFSPRAAK MAKEN
Voel je je aangesproken door mijn unieke aanpak en wil je meer informatie of een afspraak maken, maak dan hieronder gebruik van het contactformulier of bel 06-51617700 (whatsappen mag ook). Wil je meteen een afspraak maken, dan kan dit onderaan op deze pagina.

TARIEVEN
Je kunt online een afspraak boeken en direct betalen, of je betaald tijdens de afspraak contant of via Tikkie. Voor coaching op afstand boek je online een afspraak met betaalverplichting. Prijzen zijn btw-vrij en zijn inclusief gebruik van materialen.

  • intakegesprek coaching
    ca. 60 min.  ~  GRATIS   

  • coachsessie (live of via zoom)
    ca. 60 min.  ~  € 55,-

  • aanvullende energetische behandeling
    ca. 30 min.  ~  € 35,-

       (Reiki / aromatherapie/ aroma-massage) 

VERGOEDINGEN
Sessies bij Anolio worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Toch wil ik graag iedereen de mogelijkheid bieden een sessie te kunnen volgen. Dus mocht betaling echt een probleem zijn, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

 

VOORWAARDEN
Op alle consulten, behandelingen en diensten zijn de Algemene voorwaarden coaching van toepassing.

ANNULEREN
Afspraken kunnen telefonisch tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Bij annulering binnen 24 uur of het bij niet verschijnen op een afspraak worden de kosten van de gereserveerde afspraak in rekening gebracht.

bottom of page