top of page
kindercoaching
fennikenco-achtergrond4 (2).png

Kindercoaching

"Coaching vanuit hartverbinding voor een vrijer leven"

Is je kind emotioneel uit balans, overprikkeld, of zit hij/zij niet lekker in zijn vel? Misschien kan ik hem/haar dan ondersteunen bij een veranderingsproces naar meer vreugde en vrijheid. De focus ligt vooral bij wat het kind nodig heeft. Omdat ieder persoon uniek is, streef ik naar een persoonlijke aanpak voor ieder kind.

HEEFT JE KIND O.A. UITDAGINGEN MET:
- hoog sensitiviteit en/of prikkelverwerking
- rouw/verlies of scheiding 
- perfectionisme of faalangst

- zelfbeeld en/of onzekerheid
- grenzen aangeven 
- ontspanning en slapen
- depressieve- en/of angstgevoelens

Of heeft je kind het gevoel niet gehoord of gezien te worden. Laat ze hier dan niet mee rondlopen, maar kom ervaren wat Anolio voor jullie kan betekenen. Ik bied niet alleen een luisterend oor aan kinderen, maar ook zeker aan ouders. 
 

MIJN WERKGEBIED
- kinderen 4-12 jaar
- (jong)volwassenen

- mensen die HSP zijn

CREATIEF COACHEN
Tijdens een coachgesprek werken we aan de hulpvraag in combinatie met creatieve opdrachten. Kinderen kunnen dichter bij hun gevoel en emoties komen wat tot mooie inzichten kan leiden. Verder wordt het creatieve brein gestimuleerd tot het zelf bedenken van oplossingen en op een effectieve manier veranderingen aan te gaan. Het wordt vaak als een fijne manier van coachen ervaren, die zeker voor kinderen een fijne vorm van communicatie biedt en perfect aansluit bij hun belevingswereld.

HOLISTISCH COACHEN
Vanuit holistisch coachen zijn lichaam, geest, emoties en spiritualiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om een krachtig veranderingsproces te kunnen bereiken is het daarom belangrijk om al deze aspecten voldoende aandacht te geven. In tegenstelling tot traditionele coaching waarbij de focus vooral ligt op gedragsverandering en de psychische/mentale gezondheid.

 

WAAROM KIEZEN VOOR ANOLIO
- intuïtieve en persoonlijke aanpak
- empathisch en begripvol
- authentiek 
- oprecht en geduldig
- kennis vanuit opleidingen
- holistische visie 
- ervaringsdeskundige met:
HSP, chronische pijn, angst en depressie.

 

RESULTAAT

Anolio wil samen met jou/jullie werken aan een veranderingsproces waarbij je kind meer vrijheid en vreugde kan ervaren.
"Het is daarom mijn missie om je kind te mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf!"
 

INTAKE GESPREK
We beginnen het gesprek met de hulpvraag: wat hebben jullie nodig en wat is het doel dat je wil bereiken als je het traject hebt afgerond. Aansluitend doen we een korte oefening zodat jullie kunnen ervaren of mijn manier van coachen bij jullie past. Daarna bespreken we hoe het coachtraject eruit gaat zien en plannen we eventueel een nieuwe datum in. Meestal bestaat een coachtraject uit zo'n 5-8 sessies.

AFSPRAAK MAKEN

Voel je je aangesproken door mijn unieke aanpak en wil je meer informatie of een afspraak maken, maak dan hieronder gebruik van het contactformulier of bel 06-51617700 (whatsappen mag ook). Wil je meteen een afspraak maken, dan kan dit onderaan op deze pagina.

TARIEVEN
Je kunt online een afspraak boeken en direct betalen, of je betaald tijdens de afspraak contant of via Tikkie. Voor coaching op afstand boek je online een afspraak met betaalverplichting. Prijzen zijn btw-vrij en zijn inclusief gebruik van materialen.

  • intakegesprek coaching
    ca. 60 min.  ~  GRATIS   

  • coachsessie (live of via zoom)
    ca. 60 min.  ~  € 55,-

  • aanvullende energetische behandeling
    ca. 15 min.  ~  € 15,-

       (Reiki / aromatherapie/ aroma-massage) 


VERGOEDINGEN
Sessies bij Anolio worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Toch wil ik graag iedereen de mogelijkheid bieden een sessie te kunnen volgen. Dus mocht betaling echt een probleem zijn, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

 

VOORWAARDEN
Op alle consulten, behandelingen en diensten zijn de Algemene voorwaarden coaching van toepassing.

ANNULEREN
Afspraken kunnen telefonisch tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Bij annulering binnen 24 uur of het bij niet verschijnen op een afspraak worden de kosten van de gereserveerde afspraak in rekening gebracht.

"Ik ga vanuit een open hart en mind de verbinding met je aan."

Contact

Bedankt voor je bericht!

bottom of page