top of page
2024 Achtergrond header Anolio- coaching
Kindercoaching

"Coaching vanuit hartverbinding voor een vrijer leven "

Is je kind vastgelopen op school, of thuis? Laat je kind ander gedrag of emoties zien dan je van hem/haar gewend bent? Ja? Lees hieronder dan verder.

ERVAART JE KIND UITDAGINGEN MET O.A.:
- prikkelverwerking/ heftige emoties
- rouw/verlies of scheiding
- perfectionisme of faalangst

- zelfbeeld en/of onzekerheid
- ontspanning en slapen
- depressieve- en/of angstgevoelens
- leerproblemen of hoogbegaafdheid
 

Laat je kind niet te lang met problemen rondlopen, hoe eerder ze met hun uitdagingen aan de slag gaan, hoe beter het is voor de toekomst.


MIJN WERKGEBIED/SPECIALISATIES
- Kinderen van 4-12 jaar hebben nog zo veel te leren en staan vaak erg open voor hulp.
-Jongeren v.a. 12 jaar ervaren vaak de meeste problemen. Zij maken zo veel veranderingen door en doordat deze doelgroep soms heftig gedrag of emoties kan laten zien, worden ze niet altijd goed begrepen.
- HSPers: zijn personen die extra sensitief zijn voor alles wat er in en om hen heen gebeurd. Dit kan erg overweldigend zijn en wordt niet altijd begrepen door de omgeving.
 

ERVARINGSDESKUNDIGE

CREATIEF COACHEN
Tijdens een coachgesprek werken we aan de hulpvraag in combinatie met creatieve opdrachten. Je kunt dichter bij je gevoel en emoties komen wat tot mooie inzichten kan leiden. Verder wordt het creatieve brein gestimuleerd tot het zelf bedenken van oplossingen en op een effectieve manier veranderingen aan te gaan. Het wordt vaak als een fijne manier van coachen ervaren, die ook voor kinderen een fijne vorm van communicatie biedt en perfect aansluit bij hun belevingswereld.

HOLISTISCH COACHEN
Vanuit holistisch coachen zijn lichaam, geest, emoties en spiritualiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om een krachtig veranderingsproces te kunnen bereiken is het daarom belangrijk om al deze aspecten voldoende aandacht te geven. In tegenstelling tot traditionele coaching waarbij de focus vooral ligt op gedragsverandering en de psychische/mentale gezondheid.

 

WAAROM KIEZEN VOOR ANOLIO
- intuïtieve en persoonlijke aanpak
- empathisch en begripvol
- authentiek 
- oprecht en geduldig
- kennis vanuit opleidingen
- holistische visie 
- ervaringsdeskundige met:
HSP, chronische pijn, angst en depressie.

 

RESULTAAT
Anolio wil samen met jou werken aan een veranderingsproces waarbij je meer vrijheid en vreugde kunt ervaren.
"Het is daarom mijn missie om je te mogen begeleiden naar de beste versie van jezelf!"

INTAKE GESPREK
We beginnen het gesprek bij je hulpvraag: wat heb je nodig en wat je wil bereiken als je het traject hebt afgerond. Aansluitend doen we een korte oefening zodat je zelf kunt ervaren of mijn manier van coachen bij je past. Daarna bespreken we hoe het coachtraject eruit gaat zien en plannen we eventueel een nieuwe datum in. Meestal bestaat een coachtraject uit zo'n 5-8 sessies.

AFSPRAAK MAKEN
Voel je je aangesproken door mijn unieke aanpak en wil je meer informatie of een afspraak maken, maak dan hieronder gebruik van het contactformulier of bel 06-51617700 (whatsappen mag ook). Wil je meteen een afspraak maken, dan kan dit onderaan op deze pagina.

TARIEVEN
Je kunt online een afspraak boeken en direct betalen, of je betaald tijdens de afspraak contant of via Tikkie. Voor coaching op afstand boek je online een afspraak met betaalverplichting. Prijzen zijn btw-vrij en zijn inclusief gebruik van materialen.

  • intakegesprek coaching
    ca. 60 min.  ~  GRATIS   

  • coachsessie (live of via zoom)
    ca. 60 min.  ~  € 55,-

  • aanvullende energetische behandeling
    ca. 30 min.  ~  € 35,-

       (Reiki / aromatherapie/ aroma-massage) 

VERGOEDINGEN
Sessies bij Anolio worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Toch wil ik graag iedereen de mogelijkheid bieden een sessie te kunnen volgen. Dus mocht betaling echt een probleem zijn, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

 

VOORWAARDEN
Op alle consulten, behandelingen en diensten zijn de Algemene voorwaarden coaching van toepassing.

ANNULEREN
Afspraken kunnen telefonisch tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Bij annulering binnen 24 uur of het bij niet verschijnen op een afspraak worden de kosten van de gereserveerde afspraak in rekening gebracht.

bottom of page