top of page
Welkom
Welkom bij Anolio

Hoi, mijn naam is Ilona. Ik heet je van harte welkom op mijn website!

Unieke tastbare creaties maken om speciale momenten in het leven te
kunnen koesteren is mijn passie. Hierbij kun je denken aan: gipsbuiken,
handbeelden en dromenvangers. Verder geef ik ook workshops en cursussen
en verkoop ik DIY pakketten zodat je ook zelf creatief aan de slag kunt.

Al 10 jaar maak ik met veel plezier handgemaakte producten. Mijn "out of the box mind", inlevingsvermogen en betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat ik al veel (terugkerende) klanten blij heb mogen maken met hun speciale wensen.


Veel producten zijn custom-made en zijn niet zichtbaar op de website. Ben je op zoek naar iets speciaals en kun je het hier niet vinden, stuur dan een chat berichtje of mailtje. Anolio is tenslotte altijd in voor een creatieve uitdaging!

ANOLIO COACHING
Niet alleen een creatieve duizendpoot, maar ook zeer gepassioneerd kinder- en jongerencoach. Met mijn holistische (allesomvattende) aanpak en creatieve opdrachten, weet ik als coach perfect aan te sluiten bij de behoeftes die kinderen en jongeren van deze tijd nodig hebben.

Met mijn kennis en als ervaringsdeskundige met o.a.: HSP, angststoornis en depressie, ben ik extra gemotiveerd om kinderen en jongeren te mogen begeleiden met hun innerlijke veranderingsproces. Ik geloof dat ik met mijn expertise en empathie een waardevolle bijdrage kan leveren aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met mijn kennis vanuit opleidingen en als ervaringsdeskundige op het gebied van HSP, angststoornissen en depressie, ben ik erg gemotiveerd om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Kijk lekker rond op de website en weet dat vragen, feedback of leuke ideeën hier altijd welkom zijn!

Liefdevolle groet,
Ilona

Ilona
bottom of page