top of page

Baby hand en voetafdrukjes 3d 

Wie geniet er nu niet van baby's met hun kleine vingertjes en teentjes? Vaak kun je er slechts kort van genieten, aangezien baby's snel groeien. Daarom is het laten maken van gipsafdrukjes van handjes en voetjes een waardevol geschenk. 

VOORBEREIDEN
Hoewel ik mijn uiterste best doe om de afspraak zo prettig mogelijk te laten verlopen, kan het voor je kleintje best spannend zijn om met hun handje of voetje in de glibberige gel te gaan. Je helpt je kindje het beste door zelf ontspannen te blijven. Een favoriete speelgoedje, filmpje of knuffeltje kan helpen wat afleiding te bieden.
 

WERKWIJZE
Afhankelijk van je keuze gaat het handje of voetje in een bak reproductiemateriaal. Dit is een vloeibare gel die langzaam opdroogt tot een flexibele mal. Na ongeveer 3 minuten mag het handje/voetje er al weer uit. Daarna wordt er porseleingips in de mal gegoten en hebben we na een half uur een beeldje. Zodra het beeld uitgehard is, begin ik met de nabewerking en daarna komt de coating met verf of gepatineerde look.

Ook kun je de beeldjes in een collageframe laten verwerken of bijvoorbeeld op een houten boomschijfje.

Er bestaat altijd een kleine kans dat er kleine oneffenheden in het beeldje te zien blijven. Ik ben erg goed in mijn vak, maar het is en blijft wel handwerk. 
OPHALEN
Via Whatsapp stuur ik regelmatig foto-updates zodat je op de hoogte blijft van het proces. Na ongeveer 2-4 weken als je kunstwerk klaar is, kun je het op afspraak afhalen bij Anolio. Het adres is: Spechtstraat 27, 4901 BJ Oosterhout (NB).
 

Boek hieronder je afspraak

  • Laat een handenbeeld maken met je geliefden


    Vanaf 50 euro
  • Voor een tastbare herinnering van de teentjes of vingertjes van je kle...


    Vanaf 50 euro

Contact

Bedankt voor je bericht!

bottom of page