top of page
over anolio
Over Anolio

Ik heet je van harte welkom bij Anolio. Mijn naam is Ilona en ik ben 35 jaar.
 
Al 10 jaar werk ik met veel liefde en plezier als creatief ondernemer in mijn atelier aan huis.

Hoewel ik geniet van elke creatieve opdracht, zocht ik naar meer zingeving en een betere

balans met minder fysieke belasting in mijn werk. Na verschillende opleidingen ben ik nu

kinder- en jongerencoach.

 

DE START VAN ANOLIO
In 2014 begon ik Anolio nadat ik mijn werk in de kinderopvang en het werken in winkels moest stoppen door pijnklachten veroorzaakt door de bindweefselaandoening hEDS). Omdat ik altijd al genoot van mijn creatieve hobby's ben ik begonnen als creatief ondernemer. 


"Wat mijn ogen zien, kunnen mijn handen maken"


WAAR HET OOIT BEGON
Mijn creativiteit en handelsgeest zaten er al vroeg in. Op mijn 11e begon ik met het maken van sieraden. Ik verkocht deze vooral aan vrienden en op markten. Maar dat deze hobby ooit zou uitgroeien tot een serieuze  onderneming had ik nooit gedacht. Inmiddels komen mensen uit heel Nederland en België bij Anolio voor een gipsbuik, handenbeeld of om een cursus te volgen. 

ANOLIO???
Anolio is een woordspelletje met mijn voornaam. Als je ILONA omdraait en je plakt er een O achter, dan heb je Anolio. De naam past perfect bij mijn onderneming. Het heeft iets mysterieus en het maakt mensen nieuwsgierig. 

 

"Anolio heeft een hart voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken"
 

HART VOOR COACHING 
Ik heb zelf (als kind) veel verschillende behandelingen gevolgd voor o.a. een angststoornis en chronische pijnklachten. Helaas miste ik bij behandelaren vaak begrip, gevoel van veiligheid en empathie. Dit is een van de redenen waarom ik dit werk zo graag in de wereld wil zetten. Mijn aandacht gaat uit naar de persoon achter het gedrag of probleem vanuit hartverbinding. Hopelijk mag ik jou of je kinderen helpen bij deze innerlijke groei.

"Wat mijn ogen zien, willen mijn handen maken"

bottom of page